Mezinárodní den ženského orgasmu

Každý chlap ví, že existuje Mezinárodní den žen, který každoročně připadá na 8. března. Není tajemstvím, že jej většina z nás považuje za přežitek socialistického režimu, a proto jej bojkotuje. Ale ženy si svůj svátek zaslouží, proto s nimi oslavte Mezinárodní den ženského orgasmu!

Ženské nohy na neustlané posteli

Pokud si myslíte, že žertuji, pletete se, tento svátek opravdu existuje! A právě na dnešní datum připadá jeho oslava! Ano, je to opravdu tak, Mezinárodní den ženského orgasmu se slaví 8. 8. 2014. Tento svátek má své kořeny v Brazílii, konkrétně v severovýchodním městě Esperantina. Myslíte si, že se jedná o výmysl žen? Opět jste vedle. Tento svátek vymyslel radní zmíněného města, aby tak "vykompenzoval" sexuální dluh, který za roky své manželce vytvořil. 

Jestliže nemáte čisté svědomí, utíkejte domů a rychle své partnerce dopřejte to, po čem ve skrytu duše touží! Pro dnešní den zapomeňte na své potřeby a věnujte se pouze jí, hlaďte ji, laskejte, dopřejte ji masáž, připravte (nebo spíše objednejte) vynikající večeři, otevřete láhev vína. Nezapomeňte na to, že mnohé ženy si potrpí na to, abyste je (před tím, než po ni vášnivě zatoužíte) vyslechli. Proto ji nechte v klidu vypovídat a snaže se, aby nabyla pocitu, že ji opravdu vnímáte (i když to budete pouze předstírat). Aby ženský orgasmus stál opravdu za to, je důležité, aby žena nebyla pod tlakem, aby se uvolnila, zapomněla na práci i kupu špinavého prádla, které bude muset přes víkend vyprat. Bohužel jedinou cestou je nechat ji "vykecat" a trošku uvolnit vínem či jiným dobrým drinkem. Teprve poté, co žena uvidí Vaši snahu, všechno z ní spadne a vy se konečně budete moci začít naplno věnovat jejímu tělu.

Velkým problémem současné doby však je, že si myslíte, že jste ji to "udělali opravdu skvěle" a přitom nevíte, že orgasmus byl předstíraný. Ano, velká část ženské populace orgasmus hraje. Důvody jsou různé, tím nejčastějším však je to, že si žena neumí říct, co ji vzrušuje, co se jí líbí a co naopak ne. Vy se pak snažíte, snažíte a ona to raději zahraje, než aby vás zklamala. 

Právě dnešní den je vhodný pro nápravu této skutečnosti. Potlačte touhu po vlastním uspokojení a vnímejte tělo své partnerky více než kdy jindy! Jen tělo Vám dokáže prozradit to, co partnerka není schopna vypustit z úst. Každý byť sotva znatelný záchvěv těla či styl dýchání je tou správnou cestou, po které musíte jít, abyste završili svou práci opravdovým a neskutečným orgasmem vaší partnerky. Není od věci sáhnout po nějakých erotických pomůckách a pořádně svou partnerku rozparádit ještě před vniknutím. Takže než se pustíte„do práce“, zastavte se v nějakém sexshopu, vaše drahá polovička to jistě ocení.

Hodně štěstí, pánové!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies