Metrosexuálem ano či ne?

Trávíte víc času v koupelně a před zrcadlem, než je u normálního chlapa obvyklé? Má každý kousek vašeho oblečení včetně spodního prádla a ponožek alespoň značku Diesel? Pak nejspíš mezi jemné metrosexuály patříte. Kde metrosaxuály najít? Nejčastěji v oblasti modelingu, v médiích, popkultuře a mezi sportovci. Na módních přehlídkách najdeme dokonce muže s make-upem, s namalovanýma očima, s leskem na rtech, výjimkou není ani sukně. Prý oblibě těchto krasavců u žen už odzvonilo. Tak jak to tedy doopravdy je?

Fotografie ženy v bílém obleku sedící na pohovce

Kdy je chlap metrosexuálem

Metrosexuál by měl být chlap z velkoměsta s nadusanou peněženkou, jejíž obsah nejčastěji utrácí za značkové oblečení podle poslední módy, za kosmetiku, solárium a permanentku do posilovny. Péče metrosexuálů o fyzickou krásu často převrší péči ženskou. Těmto mužům není cizí každodenní použití tělového mléka, návštěva manikérky a pedikérky. Zavítat do wellness centra a kosmetického studia je pro ně obvyklá věc. Je třeba si dopřát hydratační masku, nechat si upravit tvar obočí, tělový zábal také není k zahození a nakonec podstoupit depilaci intimním partií. Pro metrosexuály jsou tohle vše normální činnosti. Přestože módní časopisy prezentují slavné metrosexuály Breda Pitta, Toma Cruise, Robbieho Williamse, Davida Backhama jako mužské ideály krásy, ženy prý už o tuto krásu nestojí. U nás jsou za metrosexuály nejčastěji označováni Jiří Korn, Sámer Issa, Leoš Mareš, Milan Baroš i Pavel Nedvěd.

Proč je ženy nerady?

Podle žen by chlap měl být upravený, voňavý, v pěkném oblečení a s čistým obutím. Ani hezky střižený účes a upravené ruce nejsou k zahození. Ale pokud každé ráno i večer stepují před koupelnou déle než je zdrávo, naskakuje jim husí kůže. Nebo pokud si v koupelně nemá partnerka kam dát svoje kosmetické přípravky, také ji to odradí. Nemluvě o tom, že partnerce polovinu kosmetiky vyhází s tím, že přípravky nejsou dostatečně vhodné. Metrosexuál s klidem používá omlazující krém, krém pro zpevnění pleti, oční gel, pleťové masky i samooplavací krém. Co ženám nejde na rozum je neustálé převlékání metrosexuálů a snaha radit partnerce jak se nejlépe pro určitou příležitost ohodit.

A proč je ženy rády?

Ženy s metrosexuály rády kamarádí, ale do svých postelí je pouští nerady. Proč si rády s krasavci povídají? Protože se o sebe starají, mají se rádi a utrácejí. V oblasti kosmetiky i módy jsou schopni poradit stejně tak dobře, jako nejlepší kamarádka. Žena s metrosexuálem po boku zazáří na každém večírku, stěží jiná v klubu bude mít krásnějšího chlapa. Ale tím to "pro" končí. Ženy jsou toho názoru, že člověk natolik zabraný svou krásou by nemohl milovat a tolerovat někoho dalšího, zvlášť pokud není tak dokonalý jako on. Zkrátka ženám u metrosexuálů chybí mužnost!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies