Mašlíková ukázala prsa

Jak to vypadá, když ze sebe Hanka Mašlíková udělá Lady GaGa a přitom ukáže vyvinutý silikonový hrudník? Zaručeně stokrát líp než předloha! Prohlídněte si nové sexy fotky, za které Mašlíková zkásla šestimístnou sumu!

Černobílá fotografie modelky ležící na pohovce

Supermodelka Hana Mašlíková potěšila novými fotkami - extravagantní právě jako Lady GaGa a přitom sexy jako Mašlíková! S tím se "tak krásná nebo tak škaredá" GaGa nemůže vůbec srovnávat! A jak se vám líbí zřetelné silikonové úpravy? Komu by vadily, když tak hezky drží!

Mašlíková zveřejnila nové fotky po rozchodu s přítelem Martinem. Zdá se, že po ročním vztahu, kdy se stranila veřejnosti zase chytá novou mízu a máme se na co těšit! Nedávno dokonce prohlásila, že kdyby nějakému fotbalovému mužstvu chyběl míč, ráda zapůjčí své poprsí, ale museli by si ho trochu vyfouknout. Některým "odborníkům" totiž připadá přefoukané, nechá si ho Mašlíková zmenšit tak jak uvádí na facebooku nebo jen vtipkuje?

 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies