Marge Simpsonová v pánském časopise Playboy

Titulní stranu prestižního pánského časopisu Playboy zdobí poprvé v jeho historii kreslená postavička. Je to nahá žlutomodrá Marge Simpsonová!

Fotografie hlavní hrdinky Marge z kresleného seriálu Simpsonovi

O Marge Simpsonové...

Marge Simpsonová se narodila v roce 1958. Je ženou jaderného technika - Homera Simpsona a starostlivou matkou 3 dětí - desetiletého Barta Simpsona, osmileté Lízy Simpsonové a roční Maggie Simpsonové.Všichni společně žijí ve městě Springfield. Nejvýraznějším rysem Marge je půlmetrový modrý drdol na hlavě.

Marjorie „Marge" Simpsonová je jednou z hlavních postav fenomenálního amerického animovaného seriálu Simpsonovi, který letos oslavil 20. výročí od svého vzniku. Simpsonovi jsou tedy nejdéle vysílaným americkým sitcomem. A právě při příležitosti oslav, se tvůrci seriálu rozhodli pro opravdu netradiční kousek. Marge Simpsonovou svlékli!

Americká hospodyňka v pánském časopise Playboy

Titulní stranu prestižního pánského časopisu Playboy zdobí poprvé v jeho historii (tedy od roku 1953, kdy byl poprvé časopis Playboy na titulní stránce s Marylin Monroe vydán) kreslená postavička. A to ne jen tak ledajaká! Je to nahá žlutomodrá Marge Simpsonová. Pokochat se její krásou můžete v současném listopadovém čísle, kde fotografie Marge zabírají celé 3 strany. Zajímavý je také článek v tomto časopise pod názvem "Ďábel v Marge Simpsonové"!

Časopis Playboy s nahou Marge Simpsonovou lze koupit na novinových stáncích, předplatitelé tohoto pánského časopisu naleznou v listopadovém čísle klasickou „živou" sexy modelku. Předplatitelům tedy nezbývá nic jiného, než si zajít koupit Playboy s Marge do novinového stánku, jinak budou o tuto raritu ochuzeni.

Pro zajímavost:

V Británii se teď navíc rozhodli, že z gruntu předělají i Margeineho Homera! Tamější vláda se totiž rozhodla, že komixovou rodinku ze známého seriálu odnaučí jíst pizzu a koblihy. Ministerstvo zdravotnictví utratí za financování některých dílů nekonečného amerického seriálu v rámci kampaně za zdravější životní styl asi 640.000 liber (více než 18 milionů korun). Zdroj odstavce: ČTK

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies