Malá zvrhlá Fergie

Jedna z nejžádanějších zpěvaček světa, Stacy Ann Ferguson, byla nedávno v Praze, společně se zbytkem skupiny Black Eyed Peas. Teď se ale proslýchá, že by skupinu nejraději opět opustila. Proč? Čtěte dále a mrkněte se na spoustu žhavých fotek!

Fotografie ženy při cvičení

Chce se Fergie vydat na sólovou dráhu zpěvačky nebo jde jen o ponorku uvnitř skupiny? Údajně je v tom něco úplně jiného! Fergie by se totiž ráda začala věnovat svému manželovi Joshovi Duhamelovi a založit rodinu, čemuž se nikdo nemůže divit, už jí pomalu začínají tikat hodiny! Další možnost, která se proslýchá, je, že Will.I.Amovi stoupla sláva do hlavy a už to s ním není k vydržení.

Co o Fergie ještě nevíte?

Narodila se v březnu 1975 v Kalifornii a její pravé jméno je Stacy Ann Ferguson. Už v roce 83 moderovala zábavný pořad „The Charlie Brown and Snoopy show“, o tři roky později se objevila v hororové komedii Monster in the Closet a zahrála si i v seriálu Kids Incorporated. V roce 89 se stáhla a začala si užívat normálního teenagerovského života.

O deset let později založila skupinu Wild Orchid, která se rozpadla kvůli jejím depresivním stavům. Přestěhovala se do Los Angeles, kde se v různých televizních pořadech potkávala s will.i.amem a přijala jeho nabídku pěvecky doprovázet Trio. Zanedlouho se stala oficiální členkou kapely Black Eyed Peas a nazpívala s nimi dodnes asi nejúspěšnější album The Elephunk. Po delší pauze vzniklo album s názvem The E.N.D. (energy never dies) a nejnovější peckou je listopadová deska The Beginning.

Co nás u Fergie v budoucnu čeká?

Pravděpodobně jeden z mnoha nezdařených pokusů o kariéru sólové zpěvačky a adopce minimálně sedmi dětí. Pokud máte rádi ladné pohyby, podívejte se na film Nine, kde Fergie ukázala, že umí nejen zpívat, ale i tančit. Je to jedna z jejích posledních, ale snad ne konečných rolí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies