Mahulena Bočanová – sexy čtyřicátnice

Jen málo žen po čtyřicítce vypadá tak krásně a exoticky jako herečka a moderátorka Mahulena Bočanová. Jestli si myslíte, že za její visáží stojí každodenní péče a dřina, jste na omylu. Krásu má Mahulena prostě v genech.

Česká herečka Mahulena Bočanová na své propagační fotografii

Mahulena – herectví a pohyb již od dětství

Mahulena se narodila 18. března roku 1967, letos jí tedy bude 43 let. Její matka, visáží nápadně podobná Sofii Loren, se živila jako modelka a krasobruslařka a také malou Mahulenu vedla k pohybu a umění. Není tedy divu, že Mahulena od malička vystupovala v řadě pohádek, filmů a seriálů a po dosažení plnoletosti ji neminula ani prkna divadelní, na kterých se objevuje dodnes. Také její otec byl velmi výraznou osobností – jakožto špičkový architekt se podílel na stavbách ambasád po celém světě.

Mahulena Bočanová dnes

V současnosti Mahulena Bočanová moderuje televizní pořad Top Star magazín. Perličkou je, že kvůli Mahulenině výšce 183 cm se ve studiu nevešla do záběru – proto celý pořad uvádí vleže. Vidět ji můžete také v soukromém divadelním souboru Háta.

Mahulena Bočanová je matkou sedmileté Mariny, která ale exotický vzhled nepodědila – blonďatými vlásky a světlou pletí je však dokonalou kopií svého otce, Viktora Mráze.

Krásná od hlavy až k patě

Aby toho nebylo málo, v roce 2007 se Mahulena Bočanová zúčastnila taneční show StarDance, kde ukázala nejen své krásné pevné tělo, ale i pohybové nadání. Že je Mahulena skutečně krásná a sexy od hlavy až k patě se fanoušci mohli přesvědčit také na módní přehlídce Top Secret, kde se předvádělo především spodní prádlo – a Mahulena se beze studu obnažila také.

Období, kdy se styděla před kamerou svléknout, má dávno za sebou. Nikdy však nezapomene na hlášku jednoho nejmenovaného režiséra: "Když chce být herečka a nechce se svlékat, ať jde pracovat na poštu!"

Jak jen to dělá?

Velmi dlouho Mahuleně chybělo sebevědomí. V době, kdy dívkám začala růst prsa, již měla Mahulena o tři čísla větší hrudník – příliš se odlišovat od davu ale rozhodně není příjemné, zvláště pak v období puberty. Svou postavu a exotickou vizáž už ale nezmění a dnes chápe, že je to v podstatě přednost.

Na otázku, jak jen to dělá, že vypadá stále tak krásně, odpovídá: "Je to asi dar od mé mámy. Ta stále vypadá mladě. My totiž nemáme problémy s pletí ani s vráskami. Ani já jsem ještě nepotřebovala jediný kosmetický zásah. Nejsem typ ženy, která vstane a potřebuje být dvě hodiny u zrcadla. Vstanu, udělám si culík, namaluji pusu... a je to!"

No řekněte, pánové? Nechtěli byste mít takovou krásku doma? Kýváte hlavou, že ano? Máte šanci! Mahulena je totiž od loňského roku bez partnera – s manželem Viktorem Mrázem se rozešli.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies