Lyžařská sezona s Atomic začíná

Při pohledu z okna to na lyžařskou sezónu moc nevypadá, ale nevěšme hlavu. Sníh za okny sice pořád není, ale lyžařské střediska u nás v Česku i na Slovensku jsou v plném pracovním nasazení v přípravách na zimní období. Zasněžovací děla jsou přichystána a první sníh byl již položen.

Fotografie lyžaře sjíždějící svah

Meteorologové nás uklidňují s předpovědí počasí, a dávají nám tak naděje na zimní sezónu s přírodním sněhem. Doufejme, že se jejich předpovědi vyplní. Podpořit sníh na horách se střediska snaží výrobou technického sněhu. Sněžné děla mohou být využita na maximum, pokud teplota klesne pod bod mrazu a mráz potrvá aspoň několik dní. Poté lyžařské střediska začínají se zasněžováním. Dle letošní předpovědi se dočkáme i přírodního sněhu, ale v jakém množství, to je otázka. Za podpory sněžných děl a teplot pod nulou si však lyžaři přijdou na své, aniž by museli vyrážet do Alp. Pokud chcete letošní lyžovačku začít stylově, poohlédněte se po nových lyžích.

Jednou z nejlepších značek lyžařského vybavení je nevyvratitelně Atomic, která zrovna představila trhu novou řadu lyží určených právě pro letošní sezónu. Pokud se rozhodnete právě pro tuto značku, budete si moct vybrat z opravdu velkého množství druhů lyží. V internetovém obchodě naleznete například lyže závodní, dámské lyže, lyže Atomic ALL-ROUND 2015, lyže Atomic ALL-MOUNTAIN 2015 a lyže dětské.

Lyže Atomic 2015

Máte doma malého nezbedu, kterého chcete naučit lyžovat? Pojďte se s námi blíže podívat jaké dětské lyže Atomic 2015 přichystal pro naše nejmenší. Za zmínku určitě stojí lyže Atomic Vantage JR I + EZY 5 14/15. U tohoto typu lyží je nově využita technologie Bend-X, jež zajišťuje perfektní ohýbací schopnosti i pro ty nejmenší ratolesti. V průběhu dětského růstu se mění nejen tělesné proporce našich dítek, ale také způsob lyžování. I na tento fakt však výrobce při návrhu těchto lyží nezapomněl. A proto s rostoucí délkou lyže se zvětšuje i její šířka, V-shape a tvar camberu. Každá velikost lyží má takový tvar, aby vyhovoval dané výškové skupině.

Pro mladé lyžaře je vytvořena speciální řada Atomic Redster JR I a je určena pro nebojácné a ambiciózní malé lyžaře. Funkce Race Rocker a šířka více než 63 mm ve středu lyže přináší rychlejší přechod na hranu, a poskytuje tak chvályhodný výkon, a to v každém terénu. Profil Bend-X Technology u těchto lyží prošel inovací, kde se díky speciální flex zóně v oblasti vázání váhově lehkým dětem ohýbají lyže pohodlněji. Ještě stále uvažujete co pod stromeček darovat svým malým ratolestem? Co takhle lyže Atomic, které navíc nyní zakoupíte se skvělou předvánoční slevou?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies