Lindsay Lohan – potížistka s tělem bohyně

Když v titulku narazíte na její jméno, automaticky čekáte další skandál: Zase zdrogovaná? Ožralá? Někomu nafackovala? Ano, tohle všechno má Lindsay za sebou. A k tomu pár skvělých rolí a mraky fotek svého hříšného zfetovaného těla, které ochotně vystavuje na odiv. A že je na co se dívat.

Fotografie ženy ve spodním prádle, která se líčí před zrcadlem červenou rtěnkou

Vezmem to zkrátka: Lindsay začala svou kariéru jako tříleté batole, samozřejmě z iniciativy svých rodičů (v tomhle věku jí ještě dělalo problémy vytočit správné číslo). A z reklamních šotů byl jenom krůček k dětským filmovým rolím (třeba dvojrole dvojčat v Pasti na rodiče). Z dětských filmových rolí vyrostla a byly tu role teenagerek (Protivný sprostý holky). No a pak se přehoupla dvacítka a objevily se první „dospělácké“ role (mj. Rodriguezova Machete). A taky problémy.ahaonline.cz

Studia se cukají s ní spolupracovat, prý je nespolehlivá a neprofesionální. Jako by nějaký ten joint a panáček byl problém… Seznam jejích průserů by zabral víc místa než její filmové role. Jen tak namátkou: drogy, řízení v opilosti, odvykací kúry, krádež, soudy, vězení, lesbické aférky (prý je bi, tvrdí Lindsay. Zlé jazyky mluví o zviditelňování se za každou cenu). Nejnovější Lindsayiným úletem je zfackování jedné návštěvnice v losangeleském nočním baru. Do toho se jedním dechem mluví o filmu, v němž si Lindsay zahraje roli Elizabeth Taylor. Což o to, herecky by na to měla, cen za herecké výkony má habaděj. A Zlatou malinu pro nejhorší herečku taky. Takže zase z extrému do extrému. Lindsay, holka zlatá, kdy už dostaneš rozum!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies