Líbací robot – pro amatéry i pokročilé

Japonci stále znovu a znovu překvapují celý svět. Dnes to nebude žádné nové auto na elektřinu, nebo mobilní telefon. Dnes vám představíme líbacího robota. Ano čtete správně!
Snímek zachycující polibek zamilované dvojice ve stínu

Jak Japonci dobývají svět pomocí robotů

Všichni víme, že Japonci jsou, co se týká elektroniky a robotů, na nejvyšší úrovni. Nikdo z nás by ale asi nečekal, že vyvinou robota, u kterého bude hlavní funkcí líbání.

 

Jedním z důvodů uvedení tohoto robota na trh je, že Japonci jsou ve svém hektickém životě často sami, bez partnerů. Japonská společnost SEGA, která robota na trh uvede, dokonce očekává masivní prodej tohoto výrobku a velkolepý úspěch.

Hlavně muži ocení umění téhle robotické dámy

Robot se jmenuje E.M.A, což je zkratka pro Eternal Maiden Actualization, má hned několik zajímavých funkcí. I přes svou malou výšku, měří jen 38 centimetrů, dokáže tento robůtek zajímavé věci.

 

Dokáže třídit vizitky a blíže nespecifikovaným způsobem je rovnat, dále umí pěkně zpívat, samozřejmě také tancovat a prý se pohybuje jako opravdová dáma. Tyto funkce jsou však jen doplňkem a příjemným bonusem k tomu, proč se z robota stane téměř jistě prodejní hit. Tahle dáma umí totiž skvěle líbat.

Jak líbací robot funguje?

Pokud chcete, aby vás robotická přítelkyně políbila, stačí k ní naklonit hlavu dostatečně blízko. Aby vás zaregistrovaly speciální senzory a spustily líbací mód. Pak už si jen počkáte na dokonalý polibek, který však bude docela chladný.

 

Robot je poháněn bateriemi a je vybaven senzory pro fyzické překážky, pohyby i zvuk. Dokáže se přitom ohýbat v loktech, ramenou, pasu a kolenou. I když je robot cílen pouze na japonský trh, nebude už problém ho koupit ani u nás přes internet. Připravte si přitom zhruba 175 dolarů, tedy kolem 2700 Kč.

Další zajímavé články z rubriky Jak na to

Jak poznáte, že má o vás žena zájem? Sledujte její gesta!

Jak se stát domácím kutilem?

Muži versus ženy - jak udělat dojem?

Jak ušetřit za benzín či naftu

Jak si něco koupit, ale neprohloupit...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies