Lady Gaga vás dostane do varu!

Lady Gaga je americká zpěvačka a skladatelka italského původu, kterou charakterizují extravagantní vystoupení, sexy kostýmy a dokonalý hlas. Její neslavnější hit Just Dance dobyl žebříčky mnoha světových hitparád. Každé vystoupení sexy Lady Gaga vás dostane stoprocentně do varu… Shlédněte velkou fotogalerii fotek Lady Gaga, kterou naleznete v dnešním článku!

Zpěvačka Lady Gaga na své propagační fotografii

Ze života Lady Gaga

Lady Gaga (vlastním jménem Stefani Gabriella Germanotta se narodila 20. března 1986 v Yonkers (New York). Její pseudonym Lady Gaga vznikl podle názvu skladby od skupiny Queen – Radio Ga Ga, kterou nazpíval Freddie Mercury.

Od 4 let hraje Lady Gaga na piano, již ve 13 letech složila svoji první písničku. V 17 letech se Lady Gaga stala jednou z 20-ti šťastných studentů ve světě, kteří dosáhli včasného přijetí do prestižní Tischovy školy umění v New Yorku.Pro zajímavost: Lady Gaga byla spolužačkou naší slavné skandalistky Paris Hilton!

Začátky nadějné hvězdy

Její první vystoupení se konalo na televizní stanici NewNowNext Awards. Lady Gaga byla zpočátku veřejností ignorována, ovšem svým debutovým singlem Just Dance dobyla Lady Gaga doslova celý svět. Hit Just Dance se stal obrovským hitem na taneční scéně a dobyl žebříčky mnoha světových hitparád.

V roce 2008 vydala své zatím jediné album The Fame, na kterém naleznete 2 její nejslavnější rádio hity Poker Face a Just Dance.

Lady Gaga – extravance k ní zkrátka patří

Extravagantní vystoupení, extravagantní kostýmy, propracované texty a dokonalý hlas – to jsou typické znaky, které sexy Lady Gaga symbolizují. Většinu scénických kostýmů si Lady Gaga navrhovala sama.

Lady Gaga versus ostatní celebrity

To, že má tato sexy zpěvačka talent, je jasné. Nejen proto, je ve světě celebrit velmi žádaná, mnohé celebrity zvučných jmen mají obrovský zájem s Lady Gaga spolupracovat. Lady Gaga spolupracovala například s Britney Spears, Pussycat Dolls, New Kids on the Block, a také mnoha dalšími.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies