Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.

Kulturní boom – Linkin Park přijíždějí do Brna!

Fenomenální skupina, která oslovuje nejen mladou generaci, přijede potřetí do České republiky. Těšte se na červnový megakoncert skupiny Linkin Park, který se bude konat v Brně.
Propagační fotografie hudební skupiny Linkin Park

Linkin Park – potřetí v ČR

Fenomenální hudební skupina Linkin Park se již potřetí chystá do České republiky. Přesně před rokem jsme mohli „Linkiny“ shlédnout v pražské Sazka Aréně. Nyní se těšme na brněnský Veledrom.

Linkin Park – rockový fenomén?

Skupina Linkin Park si během své hudební kariéry vybudovala neotřesitelnou pozici mezi rockovými kapelami. Kapela byla založena v roce 2001 Mikem Shinodou a Bradem Delsonem, v součastnosti má skupina 6 členů. Frontman skupiny je Chester Charles Bennington, který je hlavním zpěvákem a dodává „linkinovské“ atmosféře pořádné grády.

Rockové kapely- složení kapely LP

  • Chester Charles Bennington (zpěv)
  • Brad Delson (kytara)
  • Dave Farrel (baskytara)
  • Mike Kenji Shinoda (zpěv)
  • Joe Hahn (DJ)
  • Rob Bourdon (bicí)

Linkin Park - diskografie

  • 2007 Minutes To Midnight
  • 2006 Project Revolution
  • 2005 Underground v5.0
  • 2004 Collision Course (w/ Jay-Z)
  • 2004 Underground v4.0
  • 2003 Splitting DNA (cd 2)
  • 2003 Piano Instrumentals
  • 2003 Under Attack
  • 2003 Splitting DNA (cd 1)
  • 2003 Underground v3.0
  • 2003 Meteora
  • 2002 Reanimation
  • 2001 Hybrid Theory

17.červen 2008 – den „D“ s „LP“

Pro všechny fanoušky bude den „D“ 17.červen 2008, kdy skupina Linkin Park přejede zazpívat na brněnský Velodrom. Nezapomeňte si toto datum zaznačit v kalendáři, mohli byste přijít o velkolepou podívanou.

Cena vstupenek na koncert Linkin Park

Cena vstupenek na koncert skupiny Linkin Park je jednotná – 895 Kč.

Kultura - další zajímavé články

Kylie Minogue již brzy v Praze!

Serj Tankian v Ostravě

Daniel Landa - Československo 2008 Tour

Slavná skupina Korn přijíždí do Ostravy !

Rolling Stones se chystají do Brna

Snoop Dogg v Praze

Scorpions v Ostravě

Evanescence - temná rocková esence

Iron Maiden v Ostravě

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

laškování
Rozpalte to!
23.11.2017

POSLEDNÍ TWEETY

© 2017 eMagazíny.CZ s.r.o.