Které celebrity mohou skončit jako Whitney?

No tak takových nešťastníků se najde fakt hodně, ale jsme na Samuraji, takže budeme hledat mezi ženskými sexy celebritami. Akorát se nabízi otázka, zda bude na co se dívat, konkrétně na co pěkného a sexy.

onfyrectmsxxl.tumblr.com

Country Love

Tahle blonďatá vdova je hodně zlobivá holka, přesně řečeno už starší paní, ale pořád si nedá říct. Country začala jako striptérka a odtud to k drogám asi neměla moc daleko. Heroin prý brala i v těhotenství a plánovala vraždu svého drahého Kurta. V roce 2003 jí soud dokonce odebral dceru Francis. Tak snad se dá County na stará kolena trocu do kupy a vezme rozum do hrsti.

Praštěná Lindsday Lohan

S Lohan to teď nevypadá nejhůř. Zdá se, že se odrazila ode dna, tak snad to holce vydrží. Ale zase klobouk před ní dolů. Ve svých šestadvaceti letech už má několik drogových a alkoholových skandálů za sebou. Za trest musela během veřejně prospěšných prací omývat i mrtvoly. Tak třeba právě tohle jí ukázalo, že tudy cesta nevede.

Milovnice rajského plynu Demi Moore

S touhle krásnou herečkou to jde od desíti k pěti teprve pár posledních měsíců. Vinu samozřejmě nese chlap, konkrétně záletník Ashton Kutcher. Svou nevěrou Demi úplně odrovnal. Z krásné ženské se stala doslova troska. Během několika týdnů příšerně zhubla, napadala fotografy a vůbec se psychicky úplně položila. Nezbylo nic jiného než brát psychofarmaka. Jenže v lednu si Demi pěkně přihnula rajského plynu a už měla na kahánku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies