Křížové pozice pro zpestření vašeho dovádění

Nemusíte mít strach, že budete muset procestovat svět křížem krážem, abyste tyto polohy mohli vyzkoušet. V těchto polohách jde o něco jiného.

krásná žena ležící v posteli

Pozice kříže (Cross)

Vaše partnerka se položí na záda, jednu nohu nechá nataženou a tu druhou pokrčí v koleni. Ať ji pokrčí, jak to jen půjde. Vy musíte rozkročit nohy nad tou její nataženou nohou. Poté si trochu přiklekněte a vstupte do ní.

Jestli se chcete něčeho přidržet, klidně se opřete o partnerčinu pokrčenou nohu. Tato poloha je ideální, když je partnerka unavená. Je zcela vydána na vaši milost či nemilost. Jste to vy, kdo rozhoduje o hloubce či o rychlosti.

Klečící nebo stojící trakař (Wheelbarrow)

V klečící pozici si oba kleknete a partnerka se navíc opře o ruce, aby získala rovnováhu. Vy se k ní přiblížíte, partnerka natáhne jednu nohu a vy ji nadzvednete. Pak do ní opatrně vstoupíte. Jelikož partnerka balancuje na jedné noze, možná se rychleji unaví. Takže raději počítejte s tím, že si tuto polohu moc dlouho neužijete.

 

Jestli zvládnete tuto pozici v kleče, můžete si vyzkoušet i její těžší variantu - ve stoje. Partnerka by měla zůstat v pozici zezadu či tzv. “na pejska”, takže by její lokty a kolena měly být na zemi. Klidně si může pod předloktí dát nějaký polštář, bude to tak více pohodlnější. Partnerka musí nechat nohy ve stejné pozici a vy ji zvednete za kotníky. Vše je pak na vás. Musíte udržovat nejen balanc, ale zároveň musíte i přirážet.

Vytvořte s partnerkou obrovské plus (Crisscross)

Výchozí pozicí je poloha dvou lžiček, tudíž si oba lehněte na bok a kolmo k sobě, tak abyste vytvořili velké plus. Můžete ležet tváří k sobě nebo taky ne. Tato pozice nabízí zajímavý úhel a dočkáte se i hlubokého pronikání.

Smyslné Kateřinské kolo (Catherine Wheel)

Jde o intimní polohu, ve které jste do sebe zapletení. Tato poloha je již trochu komplikovanější, takže vám doporučujeme, abyste ji prováděli ideálně na podlaze či jiném tvrdém povrchu. Oba se posaďte čelem k sobě a zakloňte se dozadu.

 

Můžete se opřít o lokty nebo nechte ruce natažené, tak jak vám to vyhovuje. Žena by měla obalit nohy kolem vašeho břicha a vy pak do ní vstoupíte. Váhu budete muset přesunout na levý či pravý bok a tou nohou, která není zatížena její vahou, ji obejmete také kolem břicha či boků. Nohu pak opřete o svou nohu, která je opřená o zem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.8 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies