Kristanna Loken - z vikingské krve

Plavovlasá Norka se proslavila kromě modelingových mol především rolí ve třetím pokračování Terminátora a v seriálu Mortal Kombat: Conquest. Od toho okamžiku se její filmografie úspěšně rozšiřuje.

Kristanna Loken 4

Kristanna Loken - ledová krása

Když bychom se zamysleli, kolik známých herců a hereček nebo modelek pochází ze Skandinávie, spíše se dostaneme nejčastěji na švédské území. Kdo ví, proč třeba Norové nemají tolik světových celebrit a lidí proslavených showbyznysem.

Ale ani Kristanna Loken není zase tou světlou výjimkou, protože se narodila a vyrůstala v USA na ekofarmě svých rodičů, ale produkce biopotravin ji nelákala a pošilhávala po kariéře ve světlech ramp.

Kristanna Loken - přes štěky do centra pozornosti

Kristanna Loken se však vymyká od všech křehkých krásek spojených s modelingem tím, že chtěla být především herečkou a předvádění módy přišlo ruku v ruce s tímto snem. Jedním z důvodů, proč tak toužila po této profesi byl její otec, který ještě předtím než se stal farmářem, psal knihy a věnoval se herectví. Jeho dcera se na tuto kariéru dostala přes menší role v seriálech Star Trek, Pensacola a především Mortal Kombat: Conquest.

Kristanna Loken - proti Terminátorovi

Přes všechny tyto úspěchy by však zůstala v druhé herecké lize, kdyby se ji do cesty nepřivalil Terminátor. O třetím pokračování tohoto akčního filmu s Arnoldem Schwarzeneggerem kolovaly před jeho uvedením do kin různé zvěsti, ale nakonec se Terminátor 3: Vzpoura strojů povedl a s ní vyletěla vzhůru i hvězda Kristanny Loken.

Kristanna se poté objevila v televizní adaptaci Prsten Nibelungů (mimochodem z této legendy čerpal i Tolkien pro svého Pána prstenů) a v další adaptaci tentokrát ale počítačové hry BloodRayne.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies