Kontroverzní kráska Amber Rose

Velmi krátce střižené blond vlasy, odvážné modely a opravdu ženské křivky. Tak by se dala charakterizovat kontroverzní modelka a tanečnice Amber Rose, která se do podvědomí společnosti dostala díky vztahu s rapperem Kanyem Westem.

Fotografie s pózující modelkou

thehollywoodgossip.comKanye tuhle krásku dostal nahoru, ale moc dlouho mu za to vděčná nebyla. Ovšem šla jaksi z bláta do louže, nebo jí možná rappeři tolik fascinují, protože se loni provdala za jiného rappera Wize Khalifu.

Kanye pak také veřejně přiznal, co si o své bejvalce myslí, natvrdo ji nazval děvkou a Wizovi vzkázal, že když ji líbá, jako by líbal celou hiphopovou scénu. Tak snad to téhle super dvojce vydrží.

Amber patří k té sortě celebrit, které o sobě rády dávají vědět, s její image to snad ani jinak být nemůže. Svým výstředním střihem vlasů, odvážnými kousky oblečení, sexy fotkami má své místo v bulváru zajištěné.

I my pro vás máme ochutnávku jejích odvažných možná i hanbatých fotek. Líbí se vám tahle ženská s extra krátkou hřívou

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies