Kocovina? Tak to neznám!

Tohle si klidně už brzo můžete říkat!!! Možná že i vy nějaké vychytávky, jak kocovinu zdolat máte. Pokud ano, sem s nimi, ať je nám všem po víkendovém alkoholovém opojení báječně!

Fotografie muže, kterému jsou podávány obklady na čelo

Tekutá dieta

Ráno se vzbudíte, třeští vám hlava a vy se chcete rozeběhnout hlavou proti zdi. No, to nebude potřeba. Tedy v případě, že se v lednici skrývá první pomoc. Pokud v ledničce najdete pěkně vychlazané pivíčko, jste zachráněni. Krásně ho vypijte na ex a bude to zase paráda. Ale na jak dlouho? No tohle je možná takový začarovaný kruh.

Zatněte zuby a šup tam s tím!

No tohle asi bude opravdu pro otrlé chlapíky se silným žaludkem a špatným dávicím reflexem. Ale prý to hodně pomáhá. Sklenka pomerančové šťávy, samozřejmě nejlepší bude čerstvě vymačkaná a do toho hoďte syrové vajíčko. To bude mňamka. Zacpěte nos a hoďte to do sebe. Pokud tento hnus zvládnete pozřít, vyplatí se to. Kombinace vitamínů a proteinů s vámi udělá zázraky. Jediným rizikem je salmonela.

Aspirinek

Tohle zná asi každý. Ale pozor léky, které tlumí bolest a nižují horečku obykle obsahují paracetamol. Jestli to samícháte s alkoholem, vaše ledviny by vám nejraději nakopali zadek, kdyby to šlo. Aspirin je celkem v pohodě, aspoň uklidňuje žaludek.

Jedna irská rada

Kolegové z Irska vědí jak na to. Akorát to chce pořádnou kopu písku a možná se u toho taky sedřete nebo někdo jiný, kdo vám pomůže. Je třeba se zakopat po krk do písku. Asi to pomáha, protože ruku na srdce Irové jsou snad alkoholem odkojeni, takže o tom něco budou vědět. Ovšem jak to člověku pomůže, těžko říct. Zkuste to a dejte vědět.

Pošmákněte si na zelí

Kysané zelí obsahuje tolik všelijakých živin, že vás postaví do latě. Možná, že ho ani ještě nestačíte sežvýkat a pozvracíte se, v tom případě se vám udělá taky dobře.

Chce to trénink

Trénink pomáhá ve všech směrech. Pokud si popijete každý druhý den, už asi žádné rady jak se zbavit kocoviny nepotřebujete, protože ji vůbec neznáte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies