Katie Holmes září svou přirozeností

Katie Holmes je známá hlavně díky seriálu Dawsonův svět a vztahem s idolem žen. Katie je pro mnohé nejšťastnější ženou světa - před pár dny se za svého přítele, Toma Cruise, provdala. Je slavná, nadaná a navíc přirozeně krásná.

Katie Holmes

Katie Holmes ve zkratce

Úplné jméno: Kate Noelle Holmes
Datum narození: 18.12. 1978
Znamení: Střelec
Místo narození: Toledo v Ohiu, USA
Sourozenci: tři sestry a jeden bratr
Střední škola: Notre Dame Academy
Univerzita: Columbia University, New York

 

Herecká kariéra Katie Holmes

 

S hereckou kariérou to šlo u Katie opravdu snadno a rychle. Roku 1995 se vypravila na setkání Mezinárodní modelingové a talentové asociace v New Yorku, kde do oka padla manažerovi talentů Alovi Onoratovi. Ten ji pozval na zkoušky k natáčení nového seriálu.

 

O několik měsíců později Katie vyhrála malou roli ve filmu Ledová bouře a hned poté ji byla nabídnuta role v seriálu Buffy – přemožitelka upírů, kterou však „šprtka” Katie odmítla, aby mohla dostudovat střední školu.

 

 

Katie Holmes málem přišla i o roli v seriálu Dawsonův svět, a to zase díky škole. Hrála ve školní hře a svou účast na zkouškách odřekla. Ovšem od doby, kdy Kevin Williamson (autor Dawsonova světa) spatřil zkušební nahrávku Katie, odmítl se smířit s tím, že by roli Joey Potterové hrál někdo jiný, než právě ona.

 

 

Katie dostudovala střední školu, začala natáčet Dawsonův svět a ve svých devatenácti si koupila dům v Severní Karolíně. V přestávce mezi sériemi stihla natočit dost filmů (Podezřelé chování, Go, Pomsta, Telefonní budka či Dar) na to, aby neskončila v šuplíku seriálových hvězd (což se ostatně podařilo i hvězdě jako je Eva Longoria).

 

Svatba Toma Cruise s Katie Holmes

Vztah Katie Holmes a Toma Cruise začal tehdy, když Katie dostala nabídku na roli v Batmanovi. I když tento letní velkofilm měl pro ni znamenat jen posun v její herecké kariéře, nakonec ji změnil celý život. Katie se v Římě potkala s Tomem, pustila k vodě přítele Chrise Klaina, se kterým byla pět let a odstěhovala se na Manhattan.

 

O pár dní později obletěly celý svět fotky toho nejšťastnějšího páru na světě, i když jim od samého začátku nikdo moc nevěřil. V jedné televizní show dokonce Tom předvedl záchvat, když skákal na gauči a vykřikoval, jak je šťastný.

 

 

Hvězdný hollywoodský pár Tom Cruise s Katie Holmes již stihli přivést na svět i potomka - o datu narození holčičky Suri se spekuluje.

 

17. června 2006 požádal Tom Cruise svou mladičkou přítelkyni o ruku. Stalo se tak v Paříži na Eiffelově věži, kdy ji recitoval svou vlastnoručně napsanou báseň. 18. listopadu 2006 pak tento nádherný pár uzavřel manželství, a to při západu slunce na italském hradě v městečku Bracciano.

Katie Holmes nahá, ale jen v Evropě

Herečku Katie Holmes mohou spatřit diváci nahou, ale pouze v Evropě. Sestříhání filmu si vydupal její manžel Tom Cruise. Zcela nahá se Katie ukáže během erotických scén ve filmu Děkujeme, že kouříte, kde hraje novinářku, která skončí v posteli s tabákovým lobbistou, jehož hraje Aaron Eckhart.

Co má Katie Holmes v oblibě

Oblíbené filmy: Svatba mého nejlepšího přítele, Když muž miluje ženu
Oblíbené seriály: Pohotovost, Správná pětka
Oblíbení herci: Tom Hanks, Jodie Foster, Meg Ryan
Oblíbený režisér: Woody Allen
Oblíbená kniha: Snow Falling on Cedars
Oblíbené pochoutky: máslový popcorn, saláty, pomfrity
Oblíbená činnost: tanec, běh, čtení, TV, poslech hudby

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies