Kate Bosworth – Superman se vrací s novou kráskou

Superman se vrací a s ním nová Lois Lane jako jeho milovaná. A kdo ji hraje tentokrát? Kráska s výjimečnýma očima, která se jmenuje Kate Bosworth. Jak se z jezdkyně na koních stala herečka? Více v článku.
Americká herečka Kate Bosworth na své propagační fotografii

Kate Bosworth – Supermanova volba

Catherine Ann Bosworth se narodila 2. ledna 1983. Americká herečka, kterou původně objevil Robert Redford, se v červenci 2006 objeví v českých kinech ve snímku Superman se vrací.

Kate Bosworth – dětství Supermanovy vyvolené

Narozena v Los Angeles, od narození trpí chorobou, která způsobuje, že zatímco levé oko má modré, pravé je zčásti oříškově hnědé. Stále se stěhovali, což způsobilo, že neustále měnila školy.

Co na to Kate Bosworth samotná?

„Nikdo mě neznal, já nikoho neznala. Byla jsem stydlivá a dodnes mě bodá u srdce, když si vybavím ten pocit, když jdete s tácem, na kterém máte oběd, a nemáte si kde a ke komu sednout.”

Kate Bosworth – Superman se vrací s dobrou studentkou

Přes své problémy se sebedůvěrou a stále se měnícím prostředím, se Kate zvládla naučit španělsky a dokonce se stala členem National Honor Society, což je společenství elitních studentů.

Kate Bosworth – Superman se vrací s aktivní Lois

Hodně se věnovala fotbalu a lakrosu. Vždycky se zajímala o kariéru profesionální jezdkyně na koních a ve čtrnácti letech vyhrála několik cen. Koně miluje dodnes, ale kvůli natáčení se ke svým hřebcům už tak často nedostane. Hollywood nerad riskuje, že se mu herci během tvorby filmu zraní pádem z koně.

Kate Bosworth – od koní k návratu Supermana

Její kariéru herečky započalo výběrové řízení na film Roberta Redforda Zaříkávač koní v roce 1998, kde hledali zkušenou jezdkyni. To Kate splňovala, takže byla přijata. Po několika menších rolích se přestěhovala z New Yorku do Los Angeles, aby byla blíže k epicentru. Pravděpodobně se to oplatilo, protože dostala hlavní roli ve filmu Osudové léto. To jí rozšířilo výběr a od filmu Tajná přání se dostáváme k novému Supermanovi z roku 2006.

Kate Bosworth – osobní život a nějaké ty drby

Lois z filmu Superman se vrací a zvířátka

Kate chová dvě kočky jménem Louise a Dusty. V roce 2004 také na dovolené v Maroku „adoptovala” psa jménem Lila. Stále miluje koně, ale jak již jsem výše zmínil, už se k nim nemůže dostat tak často.

Lois ze snímku Superman returns stále studuje

Bosworth je přihlášena na Princetonskou univerzitu, ale vzhledem k celkové zaneprázdněnosti odkládá studium na pozdější dobu

Superman vs. pirát

Kate Bosworth v současnosti chodí s Orlando Bloomem, který bude shodou okolností hrát ve stejném filmu, který se připravuje na rok 2007.

Maxim, nejžhavějších sto a Kate Bosworth

Filmová Lois Lane se umístila na osmé příčce ze 100 nejžhavějších dívek časopisu Maxim (Hot 100). Pro související článek klikněte zde.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies