Jste podpantoflák? Podle čeho to poznáte?

Každý muž má v životě období, ve kterém si naplno užívá všech výhod “single” života. Být svobodný, k nikomu nepatřit, chodit si všude, kam jen chcete, vrátit se kdykoliv domů a starat se jen o sebe a své potřeby. Zní to skvěle, ale věřte nám, že věčným samotářem být nechcete.

Jste podpantoflák? Podle čeho to poznáte?

 

Jednoho dne vás svoboda stejně omrzí a vy zatoužíte po někom, ke komu se budete rádi vracet a s kým budete sdílet všechny aspekty vašeho života. Dejte si ale pozor, aby se z vás nestal podpantoflák. Pánem domácnosti nemusí být jen jeden z vás. Nenechte svou drahou polovičku, aby řídila váš život. Musíte se navzájem respektovat. Rozhodně byste neměl říkat a dělat věci, které po vás chce vaše partnerka.

 

Podpantoflák - charakteristika

 

Většinu podpantofláků snadno poznáte a to již v raném věku. Tento typ mužů poslouchá ženy na slovo už od svého dětství. Možná si říkáte, že na tom není nic špatného, když chovají takový respekt k ženám - k mamince, učitelkám a k ostatním ženám ve svém okolí. Ale takoví muži nikdy nic nerozbili, zůstali na místě, na kterém jim maminka přikázala stát a čekat. Když je ovládaly ženy od dětství, proč by v tomto způsobu chování nepokračovali v dospělosti se svými manželkami.

 

Jejich častou odpovědí, kterou používají v případě omluvy či přitakání k manželčině proslovu, je věta “Ano, miláčku, máš úplnou pravdu”. Kromě toho podpantofláci působí dost zakřiknutým dojmem, jsou takoví ušlápnutí a moc se k ničemu nevyjadřují. Když je s nimi jejich partnerka, jejich nejistota vzroste a sebevědomí se částečně či úplně vytrácí. Jestliže se náhodou nějak výrazněji projeví, stejně pořád sleduje partnerku, jak se k tomu vyjádří ona.

 

Změňte svůj přístup!

 

  • Neptejte se jí, co si máte obléct. Oblečte se tak, jak chcete vy sám. Může vám občas poradit, ale pokud vám přikazuje, co si máte obléct a nevyslyší ani váš názor, že to či ono by bylo lepší, musíte si prostě pořádně “dupnout”. Stůjte si za svými názory.
  • Nenechte svou partnerku, aby odpovídala za vás a ještě k tomu v množném čísle. Když se skvěle bavíte s kamarády a ona se z ničeho nic zvedne s tím, že jste už unavení nebo že máte již něco domluveného, aniž by se vás předem zeptala, nedejte se.
  • Nic by vám neměla zakazovat - ani Facebook, ani vaše hraní na počítači ani žádný z vašich koníčků. Proč byste se něčeho měl vzdát, když u ní zůstane vše při starém?
  • Nenechávejte ji pořád vybírat film, restauraci a ani by neměla neustále určovat váš program na večer. Na dovolené byste se také měli shodnout. Naučte ji, co to vlastně znamená kompromis.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies