Jessica Simpson - typická Barbie

Sexy zpěvačka a herečka Jessica Simpson je v Americe na výsluní slávy. Pro Američany se stala miláčkem národa a prototypem dokonalé a úspěšné ženy, pro jiné je to obyčejná kopie neméně známé panenky Barbie.

Jessica Simpson

Barbie versus Jessica Simpson

Barbie se stala panenkou, která nemá obdoby. Je krásná a sexy, a to vše při výšce necelých 28 centimetrů. Za celý svůj vývoj prošla mnoha změnami a řídila se módními trendy v oblékání, úpravě vlasů i líčení.

 

Ne jinak je tomu i u světově známé zpěvačky a herečky Jessica Simpson. Ta je taky velmi půvabná, sexy a jde krok za krokem s módou. Rozdíl mezi těmito „holkami” je, že Barbie je pouhá hračka, kdežto Jessica velmi vyhledávaná osobnost, 6x vyšší než Barbie.

 

Jessica Simpson ve zkratce

Jessica Simpson se narodila 10. června 1980 v americkém státě Texas, kde až do svých 18-ti let zpívala v kostelním chóru. Je držitelkou několika zlatých i platinových desek. Nejenže je vynikající zpěvačka, ale v poslední době se začíná čím dál víc objevovat i ve filmech a prknech modelingu.

 

V roce 1999 debutovala albem Sweet Kisses a hned poté přišlo neméně úspěšné In This Skin. Roku 2001 vyšlo Jessice Simpson album Irresistible, z něhož vzešel i jeden z největších hitů posledních let, pojmenován stejně jako samotné album.

Jessica Simpson ve filmu

V roce 2005 Jessica dostala roli ve filmu Mistři hazardu. Zahrála si Daisy Duke, sestřenici fanoušků aut Boa, kteří jsou postrachem jihu. Pracuje v místní hospodě, ale neznalí cizinci neví, jak to ve městě chodí a chtějí si s Daisy zašpásovat. Ona ovšem není jen hezká blonďatá tvářička, dokáže své nápadníky pořádně zmlátit – jednoduše řečeno: drsná Barbie.

Plastika a Jessica Simpson jako umělá Barbie

Už není žádným tajemstvím to, že Jessica Simpson vděčí za svůj Barbie vzhled, nejen skvělým stylistům a vizážistům. Je dobře známo, že využila služeb plastické chirurgie.

 

Ovšem je nutné dodat, že blonďatá kráska se rozhodla skoncovat s tímto drastickým zkrášlováním. Minulý rok si totiž Jessica nechala zvětšit rty injekcemi a měla po nich doslova zohavený obličej. Ono vypadat jako panenka Barbie se někdy nevyplácí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies