Jessica Marie Alba - úspěšná herečka i podnikatelka

Jessica se narodila 28. dubna roku 1981 v Pomoně (Kalifornie, USA). Své sexy křivky si udržuje zdravou stravou nebo korzetem, který nosila v dobách, kdy potřebovala shodit těhotenská kila.

Jessica Alba v bílé halence s perlami na krku

 

Korzet tehdy neodkládala ani v noci. Popisuje tuto metodu jako brutální a říká, že není pro každého. S výsledkem je ale spokojená. Proč se tedy tím korzetem dobrovolně trápila? Jessica totiž nenávidí cvičení. Připadá jí nudné. Cvičila jen, když to vyžadovala role. Některé byly na fyzičku mnohem náročnější a s pouhými dietami by se daleko nedostala.

 

Od svých 5 let snila o tom, že se z ní jednoho dne stane opravdová herečka. První zkušenost s herectvím zažila, když jí bylo 12 let a do 1 roka podepsala smlouvu s agentem. Komedie Camp Nowhere z roku 1993 byla jejím filmovým debutem. Původně měla smlouvu uzavřenou jen na krátkou dobu, jenže 1 z hlavních herců odmítl roli, tak se její smlouva zázračně prodloužila.

 

V roce 2001 se zasnoubila s Michaelem Weatherlyem, jenž byl jejím hereckým kolegou ve filmu Temný anděl. Významnou roli získala ve filmu Honey, ve kterém měla hlavní roli jako choreografka. Možná si ji pamatujete z akčního filmu Fantastická čtyřka (2005), kde vytvořila postavu Susan Storm - neviditelné ženy. Při natáčení fantastické čtyřky se seznámila Cashem Warrenem, který je jejím nynějším manželem. Svatbu měli 19. května 2008 a mají i dvě nádherné dcery - Honor Marie Warren (červen 2008) a Haven Garner Warren (srpen 2011).

 

Díky podnikání se stala miliardářkou, ale i tak nechce přestat pracovat. Jessica nechce usnout na vavřínech, což je obdivuhodné. Zaměřuje se hlavně na výrobky z denimu a kolekci plánuje uvést v srpnu letošního roku. Její velkou inspirací jsou pro ni 90. léta a vzorem jsou tudíž modelky Cindy Crawford, Naomi Campbell a také Claudia Shiffer. Na trh chce Jessica uvést modely džínových kalhot, trička a další kousky, které podle ní mají podtrhnout krásu každé ženy.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies