Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.

Jennifer Aniston - hvězda seriálu Přátelé

Jennifer Aniston je velmi známá a oblíbená herečka a také vyhledávaná modelka. Nejvíce ji proslavila role Rachel v nejoblíbenějším americkém seriálu Přátelé, který se natáčel 10 let. Víte, že Jennifer je původem Řekyně?

Úsměvný snímek herečky Jennifer Aniston

Jennifer Aniston - základní informace

Datum narození:

11. února 1969

Celé jméno:

Jennifer Lynn Aniston

Místo narození:

Sherman Oaks, California, USA

Znamení:

vodnář

Výška:

168 cm

Váha:

53 kg

Barva očí:

modrá

Přírodní barva vlasů:

hnědé

Rodinné zázemí Jennifer Aniston

Matka:

Nancy Dow (herečka, modelka)

Otec:

John Aniston (hvězda NBC televizního seriálu Tak jde čas „Days of Our Lives”)

Bratři (nevlastní):

John T. Melick (asistent režie) a Alexandr

Život Jennifer Aniston

Jennifer vyrůstala v prostředí filmového podnikání. Je řeckého původu a rok svého dětství strávila právě v Řecku spolu se svými rodiči. Když však její otec dostal roli v sérii Love of Life, celá rodina přemístila do New Yorku (v době, kdy jí bylo 9 let). Ve věku jedenácti let začala navštěvovat divadelní klub Rudolf Steiner School, kde se věnovala také kreslení. Její zkušenost z Rudolf Steiner School jí umožnila objevit spalující vášeň pro svět umění, kde záhy prokázala své kvality. Pár jejich maleb bylo dokonce vystaveno v prestižním newyorském Metropolitan Museum of Art. Jennifer se 29. července 2000 vdala za amerického herce Brada Pitta. V roce 2005 se spolu rozvedli.

Počátky a vrchol herecké kariéry

V patnácti nastoupila do umělecké školy, kde promovala v roce 1987. Po jejím dokončení v roce 1987 vytvořila několik vynikajících divadelních rolí ve hrách jako „For Dear Life” v „Public Theatre” nebo v „Dancing on Checker’s Grave”. Jejím televizním debutem se stal film „Molloy”. Opravdovou slávu ji přinesla až role v seriálu Přátelé.

Jennifer Aniston a její nej

Oblíbené jídlo:

italská a čínská kuchyně

Oblíbená barva:

bílá, černá, modrá

Oblíbený hudební žánr:

sólová hudba

Oblíbená vůně:

jasmín

Záliby:

procházky v přírodě, camping, kreslení

Filmografie Jennifer Aniston

  • 2004 Untitled Jennifer Aniston Project
  • 2004 Untitled John Hamburg Project - Polly Prince
  • 2004 Riskni to s Polly /Along Came Polly/ - Polly Princ
  • 2003 Božský Bruce /Bruce Almighty/ - Grace Connelly
  • 2002 Good Girl, The
  • 2002 Love, Sex, Drugs & Money
  • 2001 I’ve Got 2 Babe - Rachel Green
  • 2001 Bad Hair Days
  • 2001 Rocker /Rock Star/ - Emily
  • 2000 Time of our Lives
  • 1999 Železný obr /The Iron Giant/ (hlas Anne Hughes)
  • 1999 Maléry pana Šikuly /Office Space/ - Joanna
  • 1998 Objekt mé touhy /The Object of My Affection/ - Nina Borowski
  • 1998 Waiting For Woody - hrála sama sebe
  • 1997 Perfektní záskok /Picture Perfect/ - Kate Mosley
  • 1997 Till There Was You - Debbie
  • 1996 Sen pro nespavce /Dreams For An Insomniac/ - Allison
  • 1996 Ona, jedině ona /She’s the One/ - Reene
  • 1995 Microsoft Windows 95 spolu s Matthew Perry
  • 1994 Přátelé /Friends/ - Rachel Karen Green
  • 1994 Muddling Through - Madeline Drego Cooper
  • 1993 Leprechaun - Tory
  • 1992 The Edge (kreslená komedie)
  • 1990 Camp Cucamonga - Ava
  • 1990 Ferris Bueller (TV show) -Jeanie Bueller
  • 1990 Molloy - Courtney

role pro televizi:

  • 1999 South Park (hlas) „RainforestSchmainforest” (4/7/1999)
  • 1998 VH1 Divas Live (TV)
  • 1998 Ellen „A Hollywood Tribute (2)” (5/13/1998)
  • 1998 Hercules (hlas Gallitei)
  • 1995 The Larry Sanders Show (as herself) „Conflict of Interest” (9/27/1995)
  • 1996 Partners (CPA Suzane) „Follow the Clams?” (2/12/1996)
  • 1994 Burkes Law (Linda Campbell) „Who Killed the Beauty Queen?” (1/28/1994)
  • 1992 Herman’s Head (Suzie Brooks) „Twisted Sister” (5/10/1992)
  • 1992 Quantum Leap „Nowhere to Run” (10/6/1992)

reklama:

  • The More You Know for NBC 96/99
  • L’oreal
  • Lynx

nekomerční tvorba:

  • Dancing on Checkers Grave
  • For Dear Life

ostatní:

  • CD Rom: - Laura
  • Režírování: Friends 2001-2002

Lauren Graham

Shakira - hvězda latinskoamerického nebe

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2017 eMagazíny.CZ s.r.o.