Jennifer Aniston

Jennifer v tomto roce získala již druhé ocenění “nejkrásnější žena světa”. Vůbec se tomu nedivíme, protože vypadá na svůj věk přímo božsky. Tato nádherná žena se narodila 11. února roku 1969 v Sherman Oaks (Kalifornie, USA). Je fantastickou herečkou, producentkou a režisérkou. Celým jménem je Jennifer Joanna Aniston.

Herečka Jennifer Aniston se žlutou orchideí na ruce

 

Zajímavosti z jejího života

 

  • Proslavily ji dvě věci - seriál Přátelé a rozchod s Bradem Pittem.
  • Jako dítě toužila po slávě, ale nechtěla být herečkou. Jejím snem bylo stát se mikrochirurgem, neboť ji fascinovaly operace, u kterých je důležitá intenzivní koncentrace a smysl pro detail.
  • Její účes se jí nelíbí. Díky roli Rachel v seriálu Přátelé získala i titul módní ikony. Její typický účes si zamilovaly tisíce žen po celém světě. Všichni její účes zbožňovali, tedy až na samotnou Jennifer. Vyjádřila se o něm jako o nejošklivějším účesu, který kdy viděla.
  • Jennifer přímo ze srdce nesnáší veřejná vyznání lásky. I když jste ji mohli vidět ve spoustě romantických komediích, ve kterých se láska vyznává nápisem na světelné tabuli při zápase nebo najatým sborem zpěváků. To vše považuje jen za divadýlko, o které rozhodně nestojí.
  • Zajímá vás, proč neustále vídáte její obličej na obálkách časopisů? Protože dle statistických údajů její obličej zvyšuje prodejnost výtisků.
  • Vztah Jennifer a její maminky byl vždy trochu napjatý. Její matka se později rozhodla parazitovat na slávě své dcery a napsala knihu “Od matky a dcery k Přátelům”. Jennifer se proto rozhodla přerušit s matkou veškeré kontakty.
  • Jennifer a Courteney Cox (role pořádkumilovné Moniky) se díky seriálu Přátelé staly nejlepšími kamarádkami. Dodnes jsou nerozlučné.
  • Stejně dobrý vztah má i s Matthewem Perrym (alias Chandlerem), který ale o ni prohlašuje, že je nejhorší řidičkou na světě. Řekl o ní, že když sedne za volant, tak raději ani nevychází do ulic. A nikdy by si prý ani nesedl na sedadlo spolujezdce.
  • Jennifer je jedna z mála hereček, které nepropadly botoxu. Zkusila jej sice jednou, ale nebyla vůbec spokojená. Proto se rozhodla, že si svůj mladistvý vzhled bude udržovat jen zdravým životním stylem. A evidentně se rozhodla správně, protože vypadá prostě báječně.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies