Je vám nevěrná? Nemůže za to!

Právě jste odhalili její nevěru. Je vám mizerně a nepřestáváte myslet na to, proč to udělala. Těžko říct, jestli vás to potěší, ale důvodem může být i evoluce. Podle vědců mají totiž ženské nevěru v genech!

Fotografie lidské ruky při gestu

Na co přišli Britové

Nebude to nic, co by vás potěšilo. Podle britských výzkumů mají ženy nezvratné sklony k nevěře. A můžou za to geny. Kdyby jeden, ten by se snad ještě dal ukočírovat, ale mají jich být údajně stovky! Pravděpodobnost, že dojde k nevěře, je tak u žen 41 %.

S tím koresponduje další výzkum provedený mezi mladými Britkami – nejenže se ukázalo, že ženské byly pohlavně zdatnější než chlapi (víc než 10 sexuálních partnerů versus 7 sexuálních partnerek), ale polovina z nich se otevřeně přiznala k nevěře.

A do třetice trocha české statistiky - psychiatři Weiss a Zvěřina udávají, že podle jejich údajů bylo nevěrných 46 % českých žen. A protože ženská nevěra je ve společnosti pořád víc fujtajbl než ta mužská, můžeme se oprávněně domnívat, že toto číslo bude asi ještě vyšší – holky prostě zatloukaly, zatloukaly, zatloukaly…

nj-investigations.com

Důkaz ve varlatech

Pokud vás předcházející odstavec nepřesvědčil, tak další důkaz (opět vykoumali Britové): Jestliže vaše partnerka odjede na dovču (s kamarádkou, jak jinak), tak vaše varlata vyprodukují více spermií, než kdyby zůstala doma, ale k sexu by nedošlo. Je to proto, že se podvědomě připravujete na soupeření s cizími spermiemi, které si manželka z dovolené může, ale nemusí přivézt jako suvenýr. A příroda není blbá – když to takhle zařídila, tak asi věděla proč.

Ovulace je prevít

Během ní totiž stoupá počet mimomanželských styků. Důvod je jasný – zajistit případnému potomkovi co nejlepší zázemí. Větší počet potenciálních otců = větší výhody i ochrana pro matku a dítě (do doby, než paroháč odhalí, že dítě není jeho).socialpsychologyeye.files.wordpress.com

Nevěrná žena rozbíjí rodinu!

Ale jděte! I když se tenhle názor pořád drží zuby nehty, psychologové přiznávají, že v ordinacích narazí stejně často na chlapy bláznivě zamilovaných do svých milenek jako na ženské, které si občas mimomanželsky povyrazí jen kvůli sexu a žádné city do toho netahají.

Proč, sakra, právě já

Tak třeba proto:

„Po desetiletém vztahu se z našeho sexuálního života naprosto vytratily ty hezké věci, které sex jako takový obohacují. Úplně jsme se přestali líbat a o dotecích a mazlení ani nemluvě. Ze sexu se stala naprosto obyčejná činnost, sloužící pouze k uspokojení vlastních potřeb bez vnímání toho druhého. Snažila jsem se to partnerovi říct, vůbec si to ale nepřipustil. Mám ho ráda, ale na sex jsem si našla jiného muže.“

„Jestli mi něco dělá opravdu dobře, pak ta krásná slůvka a lichotky, kterými mne milenec zahrnuje. Cítím se tak díky němu opět krásná a žádoucí. A to je to, co jsem ve vztahu už hodně let postrádala.“

Kdopak ji utěší

Kromě kolegů jsou nejčastějšími utěšovateli vašich partnerek manželé jejich kamarádek a překvapivě i vaši nejlepší kamarádi. Tak, a teď abyste hlídali oba – manželku i vašeho nejlepšího kámoše.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies