Jarní festivaly 2007

Jaro se pomalu blíží a doba rozkvětu je obvykle plodná i na nové hudební počiny. Ptáte se, co nám tedy vykvete na louce hudebních akcí letos? Nebojte, na své si přijdete jako fanoušci pop-music, rocku, jazzu, elektronické i vážné hudby.

Záběr na publikum při koncertě

Sperm festival 2007

Datum konání

19.2.2007 - 24.2.2007

Místo konání

Abaton, Na Košince 8, Praha – Libeň

Program

Ne, nebojte se, nejedná se o eroticky laděný festival. Název klame. Sperm festival konaný koncem února v pražském Abatonu je věnovaný elektronické a elektroakustické hudbě. Představí se zejména umělci ze střední Evropy. Příznivci této hudby mají možnost poslechnout si naprosto nové a jedinečné způsoby hudební tvorby. Součástí festivalu budou také přehlídky výtvarných prací a nových hudebních technologií, workshopy a audiovizuální projekce.

Irský kulturní festival 2007

Datum konání

9.3.2007 - 16.3.2007

Místo konání

Ostrava - klub Bernie’s pub na Stodolní ulici a další.

Program

Kulturní akce konaná na počest irského svátku sv. Patrika, který je uznáván po celém světě. Kromě koncertů tradiční irské hudby jsou připraveny taky taneční vystoupení, ples irské hudby, výstava fotografií s irskou tématikou, ochutnávky irského jídla, hurlingové zápasy a irský golfový turnaj.

Jarní Sázava Fest 2007

Datum konání

31. 3. 2007

Místo konání

Abaton, Na Košince 8, Praha – Libeň

Program

Tradiční multižánrový a multikulturní festival nabízí i letos to nejlepší z domácí scény, představuje i zajímavé zahraniční interprety a nové talentované kapely. 31. dubna v pražském Abatonu vystoupí kapely jako je Švihadlo, Polemic, Sto Zvířat, Fortunas Favourites, The Prostitutes, Noise Cut a další. Pokud vám ani tato nabídka nestačí, počkejte si na letní Sázava Fest.

AghaRTA Prague Jazz Festival 2007

Datum konání

1.3.2007 - 21.5.2007

Místo konání

Lucerna Music bar, Vodičkova 36, Praha 1

Program

Festival, který ocení všichni fanoušci jazzu. Vystoupí jazzoví mistři jako jsou Scott Henderson, Michael Landau, Fred Wesley či jazzové legendy Victor Bailey a Lenny White. Poprvé v Praze zahrají také Headhuters.

Pražské jaro 2007

Datum konání

12.5.2007 - 3.6.2007

Místo konání

Praha (Národní divadlo, Státní opera, Rudolfinum, Obecní dům aj.)

Program

Festival klasické hudby konaný v největších pražských divadlech včetně Státní opery a Rudolfina. Zahajovací koncert se koná v sobotu 12. 5. 2007 ve 20 h v Obecním domě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies