Jak zvýšit sexuální napětí?

Existuje mnoho příčin, proč vás žena odmítá, ale pokud to trvá již delší dobu, tak to není v pořádku. Nic ale není ztraceno. Podnikněte pár kroků k tomu, aby opět reagovala na vaše výzvy.

sexuální napětí

Někdy je odmítnutí ze strany ženy naprosto přirozené, může to být vlivem menstruačního cyklu nebo věkem, protože ženské libido se s přibývajícím věkem mění. Na ženy také časem doléhají povinnosti, musí se starat o děti, a to vyžaduje svou dávku energie. Jak v ní opět probudit sexuální napětí?

Společný víkend

Udělejte si čas sami pro sebe. Pokud máte děti, zařiďte si na celý víkend hlídání. Před dětmi jste pro sebe měli celé víkendy a ty jste si naplno užívali, tak proč si to nezopakovat? Není ani nutné jít někde ven na akci, můžete se válet celý den v posteli a v poklidu sledovat filmy a užít si dny volna. Večer si dejte společnou vanu. Tato varianta prospěje oběma, protože si nádherně odpočinete a budete mít energii a chuť na milostnou chvilku.

Stereotyp

Dlouholetý vztah může znamenat dlouholetý stereotyp při postelových hrátkách. Proč byste si večery nemohli zpestřit něčím novým? Prolomte ledy a podívejte se společně na porno. Není řečeno, že se na něj dívají jen muži. Navíc v tu chvíli budete napjatí oba a po pár minutách třeba skončíte v posteli. Kreativitě se meze nekladou, proto se nebojte sáhnout po různých erotických hračkách nebo dnes populárních erotických hrách. Vyzkoušejte i sílu afrodiziak. 

Komplimenty

Ženy často mívají komplexy kvůli svého vzhledu. Nejsou spokojené ani se svým tělem. A když se necítí spokojené, ztratí sebedůvěru, a to se odráží v sexuálním životě. Naučte se ženu zahrnovat komplimenty. Potřebuje získat důvěru zpět. A když se vám to podaří, odměna bude velká!

 

Udělejte si čas jen pro sebe a zkuste si promluvit o tom, jak byste si okořenili milostné chvíle. Nebojte se experimentovat. Třeba se u sexuální konverzace natolik navnadíte, že se budete chtít hned!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies