Jak zvýšit sexuální libido?

Pár tipů, jak zvýšit sexuální libido pomocí potravin. Víte, které to jsou?

svůdná žena

Banány

Banány obsahují enzym bromelain, díky kterému mohou zvyšovat sexuální libido u mužů. Najdete v nich také spoustu draslíku a vitaminu B, který dodá vašemu organismu tu správnou energii.

Avokádo

Avokádo obsahuje vitamin B6, který zvyšuje produkci mužských hormonů a draslík, který napomáhá regulovat ženskou štítnou žlázu. Nejlépe chutná rozmačkané s rajčátky, kari, špetkou chilli, pepře a soli, citronovou šťávou a podle chuti s nadrobno nakrájenou cibulkou.

Mandle

Mandle jsou dobrým zdrojem nenasycených mastných kyselin. Ty jsou také důležité pro správnou produkci mužských hormonů. Velice kladně působí i na naše srdce.

Vajíčka

Obsah vitamínů B6 a B5 vám pomůže lépe zvládat stres a upraví hladinu hormonů v krvi. Vajíčka navíc díky vitaminu A přispívají k lepšímu fungování imunitního systému.

Fíky

Fíky obsahují spoustu aminokyselin a dalších cenných látek, které vám zvýší sexuální libido. Jste-li milovníky fíků, nemusíte se obávat ani nadbytečných kilogramů nebo problémů se srdcem, či kostmi.

Česnek

Asi bych ho nedoporučovala konzumovat těsně před schůzkou s partnerkou, v takovém případě by vám nemusel pomoct ani balíček žvýkaček a bylo by po atmosféře. Každopádně je dobré vědět, že česnek obsahuje alicin, který zvyšuje tok krve do pohlavních orgánů. Konzumovat jej můžete i v kapslích.

Čokoláda

Čokoláda je známá, jako budič dobré nálady a díky tomu dobře naladí vás i vaši partnerku. Vyzkoušejte v kombinaci s jahodami a budete překvapeni, jak tato chemie zapůsobí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies