Jak zůstat věčně mladý...

Divíte se, co je to za název dnešního článku? Jde to vůbec zůstat věčně mladý? Po fyzické stránce upřimně moc tedy ne, ale po psychické stránce ano. dnes vám poradíme, jak na to...
Fotografie přemýšlejícího muže sedícího na zemi a opřeného o zeď

Zamyslete se nad svým životním stylem....

O duševním a tělesném zdraví nerozhoduje datum vašeho narození, které máte napsané v občance, ale styl života. Stejné je to s mládím... Může vám být klidně padesát a můžete se cítit na dvacet. Ne neděláme si z vás legraci... Stačí jen chtít a něco pro to udělat!

Základ zdravého jídelníčku ve zkratce

Méně masa, tuku, alkoholu, kofeinu, více ovoce a zeleniny a dostatek tekutin. Zapomeňte na stravování ve spěchu, hladovění nebo naopak přejídání. Smaženým tučným jídlům a nebo dokonce hamburgerům se vyhýbejte velkým obloukem...

Sportem k věčnému mládí a dobré kondici

Aktivní životní styl udržuje všechny orgány v dobrém stavu a tím zpomaluje stárnutí. Najděte si takový sport, který vás baví a provozujte jej alespoň dvakrát až třikrát týdně. Sport vám pomůže nejen k dobré kondici, pěkné postavě, ale také k dobré náladě.

Muži a vrásky - nebojte se používat kosmetické přípravky

Vrásky trápí každého, ať už muže nebo ženy v pokročilejším věku. Ženy vrásky řeší a snaží se proti nim bojovat. Muži si s vráskami příliš hlavu nedělají, a místo toho, aby si koupili nějaký ten speciální krém, který jim pomůže vrásky zredukovat, raději si zajdou na pivo.

 

Pokud chcete být opravdu jak fyzicky, tak i psychicky mlád, je dobré omezit všechny negativní faktory (alkohol, tučné jídlo, cigarety, stres...apod.) a raději začít zdravě jíst a místo piva si koupit právě již zmiňovaný přípravek proti vráskám. S výběrem vám určitě rádi poradí v drogerii.

Oblečení – co na sebe?

Možná už nevypadáte na dvacet, ale díky nesprávnému oblečení si můžete přidat ještě několik let navrch. A to určitě nechcete... Co tedy nosit, abyste vypadali mladě? Neříkáme vám zrovna, abyste se oblékali do posledních módních trendů – přece jenom v otrhaných džínách a úplém růžovém triku budete spíš k posměchu....Pozor! Volné kalhoty, flanelové kostkované košile, volná trička, to je oblečení pro seniory. Poraďte se s kamarády o tom, co by vám slušelo.

Další zajímavé články z rubriky Jak na to

Jak poznáte, že má o vás žena zájem? Sledujte její gesta!

Jak se stát domácím kutilem?

Jak si najít práci v zahraničí?

Jak ušetřit za benzín či naftu

Jak si něco koupit, ale neprohloupit...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies