Jak zatočit se zimním sádlem

Zima konečně odkráčela do věčných lovišť a po ní tu máme zákeřné jaro, kdy odhazujeme bundy a kabáty, dosud tak milosrdně zakrývající nějaký ten povánoční faldík. A protože chceme mít naše čtenáře krásné a štíhlé (ne že byste takoví nebyli, ale rezervy jsou vždy a všude), připravili jsme pár rad, jak se celkem bezbolestně rozloučit s michelinkou kolem pasu.

Snímek zachycující nadváhu muže, měřící si nadbytek tuku v oblasti břicha

Inteligent vyběhne, ignorant se veze

my10online.com

Vypadá to jako prkotina, ale fakt to funguje. Řeč je o schodech. O těch opravdických, ne jezdících. Ty naprosto ignorujte a svůj nezájem rozšiřte i na výtahy. Musí se z vás stát schodomil a vždycky, když na nějaké OPRAVDICKÉ schody narazíte, tak si je pěkně vlastonožně vychutnejte. Navíc se říká, že šlapání do schodů dělá pěkný zadek. To budete mít jako bonus. Dalším plus je výhled na přírodní krásy v podobě nožek a pozadí vašich sličných kolegyněk.

Hranolky, má láska

thedailygreen.com

Milujete je k smrti a nedovedete si bez nich představit den. Jestli ale chcete sundat špeky, budete muset. Hranolky jsou totiž učiněná kalorická bomba. Jenom pro představu: 100 gramů téhle laskominy obsahuje 420 kalorií a 20 gramů lipidů (tuků). Pro pořádek připomínáme, že výdej energie u chlápka se zanedbatelnou fyzickou aktivitou je 2 100 kalorií denně. Abyste se totálně nezhroutili: dopřát si je můžete, ale jenom občas, úplně stačí jednou týdně.

Alkohol na indexu

sante-pharma.com

Možná byste i ty hranolky oželeli, ale vzdát se alkoholu, to už je snad v rozporu s lidskými (tedy chlapskými) právy. Té radosti, co takový lahváček nebo frťánek udělá… jenže k tomu vám přidá i stovky (těm zdatnějším klidně i tisíce) neužitečných kalorií, které si pak můžete prohlédnout i osahat na vašem pupku. Sklenka vína ještě není to největší zlo – kolem 100 kalorií. Pivko má tak 140 (záleží na druhu) a ta prťavá sklenička koňaku skoro 200. Když do sebe tenhle trojboj hodíte během jídla, máte 440 kalorií navíc a pocit, že jste vlastně nic nesnědli. Proto tady káravě zvedáme prst a říkáme: opatrně, alkohol a sošná figura si jdou po krku! Na druhou stranu jedno pivko nebo dvě decky vína denně schvalují i doktoři, takže nejde o žádné drama – vtip je akorát v množství.

Přece to nevyhodíme!

Taky to asi znáte z domova: na stole po jídle zůstal nějaký ten zbytek a vaše drahá vám špitne do ouška: „Nechceš to dopapkat, pupíčku Byla by škoda to vyhodit.“ A pupíček papká, i když už absolutně nemá hlad a musí si rozepnout knoflík u kalhot. Tohle doma rázně zatrhněte. Zkuste to napřed s otázkou: „ A nechceš to dojíst ty, pusinko“ Když pusinka odmítne, rázně seberte kastrol ze stolu a zbytky dejte psovi, sousedovi nebo je spláchněte do záchodu. Nebo ho aspoň uložte tak, aby vás neprovokoval.

Chce to pohyb

sante-pharma.com

Když se mluví o shazování, obvykle se nevyhnete tématu sportu. Nebo aspoň pohybu. Nebudeme vás cpát do fitka nebo posilovny, kde byste se za půl hoďky strhali. Musíte to vzít zlehka a progresivně. Dejte si denně třeba 15 minut joggingu, za týden 20, pak 30 – prostě stupňujte zátěž. Přidat pohyb můžete i jednoduchým fíglem: když jedete do práce autem, zaparkujte ho schválně dál od vašeho pracoviště. Když jedete autobusem nebo metrem, vystupte o stanici nebo dvě napřed a zbytek dojděte pěšky. Sádlo má z pohybu panickou hrůzu a strachy se bude rozpouštět jedna radost.

Trocha motivace

youform.net

Připadají vám oběti na oltář štíhlosti příliš velké Až si budete od úst odtrhávat porci hranolků nebo sklenku koňaku, mějte na paměti: Za pár měsíců je tu léto a plavková sezóna. A zatahovat břicho celé odpoledne je dost únavné.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies