Jak zabodovat na prvním rande

Co vám budem vykládat, první dojem je nejdůležitější. Zvlášť když jde o rande. Ať už jste ostřílený schůzkový bard nebo novic, první rande zpravidla rozhoduje o tom, jestli zůstane jen u více či méně trapné vzpomínky nebo si zaděláte na perspektivní vztah. Takže teď vám vyjevíme základní Desatero randění. Jak si ho přeberete a zrealizujete v praxi, je už jenom na vás.

Záběr na ženu, která je na schůzce s mužem

1. Včas přijíti musíš

Vypadá to jako samozřejmost, ale schválně se zeptejte třeba kolegyň na jejich první rande. Včasným příchodem dáváte najevo svou ohleduplnost (aby nenastydla v dešti, aby zbytečně necivěla do výlohy nebo na cizí chlapy…). Ještě fikanější je přijít o pár minut dřív, což vám dá výhodu nezávislého pozorovatele, až bude přicházet. Jsou profíci, kteří dokonce dorazí už dvacet minut předem, aby omrkli terén a zbavili se nervozity.

2. Čupr chlapec budeš

Jenom idiot by dorazil na rande v propoceném triku, s mastnými vlasy a po pěti topinkách s česnekem. Tak to je základ. Dbejte ale i na detaily – stopy špenátu na zubech vám spolehlivě uzamknou dveře do její ložnice. Hlídejte si taky boty, těch si ženské docela dost všímají. Jestli nedůvěřujete svému instinktu, pokud jde o look, nechte se před rande omrknout třeba ségrou, kolegyní nebo kámoškou. Přece jenom ženskému oku nic neunikne.

3. Otázky klásti budeš

Chcete, aby se o vás dověděla co nejvíc, a snažíte se jí zprostředkovat svou vášeň pro motorky, chov užovek nebo paintball. Hlavně se ale vyvarujte dlouhých monologů a ptejte se i jí. Není nic otravnějšího, než trávit čas s někým, kdo mele jenom o sobě.

4. Opičky se vyvaruješ

blogspot.com

Cítíte se v pohodě, na stole flaška vína a najednou si uvědomíte, že vám těžkne jazyk, artikulace drhne a hele, že by dvojčata… Jestli je na tom vaše slečna stejně, možná vám to projde. V opačném případě je to průšvih. Ono když do sebe hážete čtvrté pivo nebo objednáváte několikátou lahev vína, tak se dost těžko věří tvrzení „To jenom výjimečně, normálně nepiju“.

5. Do očí jí hleděti budeš

I když jste z ní paf, neuhýbejte pohledem. Naopak, pohledem do očí vyjadřujete zájem. Jenom je hlídejte, aby moc neklouzaly na jiné části těla, které vás zajímají neméně.

6. Pomalu to na ni vybalíš

Líbí se vám čím dál tím víc a chcete, aby okouzlení bylo oboustranné. Proto musí poznat všechny vaše kvality. Nejlíp hned teď, okamžitě. Takže na ni vybalíte svoje čtyři akordy, které válíte na kytaru, diplom z kohoutích zápasů nebo šálu, kterou jste si vlastnoručně uštrykoval. Ale všechno má svůj čas – kytaru šoupněte do futrálu, diplom nechte v šuplíku a tu šálu jí koneckonců můžete uháčkovat později.

7. Vtipem ji oblbneš

guerrillafreelancing.com

Tolik byste chtěli zapůsobit hlubokými myšlenkami a moudry, ke kterým patří zachmuřené obočí a nesmlouvavý pohled v očích. Jenže ženské si na rozervané depresivní romantiky nebo pseudofilozofy moc nepotrpí. Vsaďte na úsměv, dobrou náladu, zkrátka, bavte sebe a hlavně ji!

8. Lichotkami ji nažhavíš

Lichotky se od vás čekají a měly by zaznít. Nejúčinnější jsou ty nejjednodušší, třeba „sluší ti to“, „jsi krásná“, „hezky voníš“ apod. Nemá cenu komplimenty moc překombinovat, pak se vytrácí jejich spontánnost a přirozenost.

9. Účet zacáluješ

Delikátní okamžik. Možná vám nabídne, že platíte fifty fifty. Ale tak nějak se počítá s tím, že na prvním rande platíte vy, jste přece džentlmen. Je elegantnější uzavřít celou záležitost slovy „zvu tě“ než „platím já“. A kdyby se vám povedlo pod nějakou záminkou zaplatit tak, aby o tom ani nevěděla, jste fakt klasa.

10. Klamstva se vystříháš

Nevymýšlejte si, nepřetvařujte se, nepůjčujte se ohoz nebo fáro od kámošů – stejně by se to všechno provalilo.

A poslední rada jako bonus navíc: před rande vypněte mobil. Ušetříte si tak nejednu trapnou chvilku (a to ani nemusí volat manželka. Stačí milenka).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies