Jak upravit vousy? Podle tvaru obličeje!

V případě, že máte krátké, husté vousy, musíte je pravidelně zkracovat již po 3 dnech. Když si nebudete holit krk nebo jej při nejmenším zastřihávat, budete vypadat neupraveně. Takže ani na krk nesmíte zapomínat.

vousy

Jaký styl vousů vám bude slušet? Hodně záleží na tvaru vašeho obličeje.

Než si vyberete finální podobu vousu, které chcete dosáhnout, počkejte alespoň 2 týdny, abyste si mohl udělat nějakou představu. Později, když budete vybírat konkrétní styl, zohledněte místa, kde vám bohužel vousy nerostou, a také místa, na kterých se vám objeví hustší porost.

Kulatý obličej 

Tomuto tvaru obličeje nesluší kompletní holení vousu, protože tím jen zbytečně zvýrazníte jeho kulatost. Proto zvolte vousy střední délky. Můžete si vytvořit bradku, která opticky prodlouží váš obličej a zvýrazní rysy.

Obdélníkový obličej  

Tvar je dosti výrazný, takže byste se měli vyhnout kníru, který opticky zvětší obličej. Ideálním řešením je krátký plnovous, díky kterému nebudete svému obličeji přidávat na jeho velikosti a navíc zdůrazníte své mužné rysy.

Srdcový obličej 

Bradka v tomto případě zbytečně podpoří špičatost obličeje. Pokud chcete, aby se váš obličej opticky vyrovnal, doporučujeme vám zvolit krátký vous.

Trojúhelníkový obličej 

Pokud máte tento tvar obličeje, můžete mít krátce střižený vous, ale i knír spojený s bradkou také nebude vypadat špatně.

Oválný obličej 

Pokud vlastníte tento tvar obličeje, můžete se opravdu radovat. Je to prý ten nejlepší tvar obličeje a díky tomu si můžete zvolit jakýkoliv styl vousů. Bude vám prostě slušet všechno.

Čtvercový obličej 

Jestli toužíte po sexy stylu, zvolte bradku. Nemusíte mít vousy dlouhé, spíše se zaměřte na to, abyste bradku roztáhl do stran. Ideálního vzhledu dosáhnete, když si ji vytvoříte do šíře rtů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies