Jak ukočírovat večírek

Jak ukočírovat večírek, aby se z něj nestala nekordinovaná pařba? Nesmějte se, někteří z pořádajících opravdu nesnáší tu situaci, kdy po party místo většího úklidu musí i malovat, kupovat nové koberce a shánět opraváře.

Fotografie dvou smějících se žen ve slunečních brýlích

Zábava je drogou lidstva

Že se lidé raději více věnují relaxu, pohodovým situacím a oddechu než práci, je docela samozřejmé a pochopitelné. Slouží k tomu už odnepaměti různé oslavy, večírky, mejdany, neplánované akcičky či přátelská setkání s velmi pozdním a rozmazaným koncem. A co potom to ráno…
Většinou slouží k tomu, abychom po čase viděli své známé, probrali veřejnou a soukromou sféru včetně drbů, přitom zkonzumovali něco ostřejších nápojů a porušili životosprávu i nějakými těmi jednohubkami a chipsy.

Vylaďte zábavu na stejnou vlnu

Většinou se v případě společné party jedná o lidi, kteří se velice dobře znají. Pokud by se však stalo, že dojde k situaci, kdy bude na této akci více lidí, kteří se předtím nepotkali, není špatné mít pro plynulý průběh oslavování na paměti dvě zásadní věci.

Stejná generace má stejná témata

Myslete na to, že zhruba stejně staří lidé budou mít společná témata. Zřejmě asi není úplně ideální, když všichni stojí osamoceně a maximálně se vytvářejí tiché, nesměle debatující kroužky, či jedna skupina je otrávená z toho, o čem se baví ti druzí. Když budou jedni diskutovat o zahradě a druzí o rapu, budete to mít jako pořadatel docela složité.

Nenechte si večírek přerůst přes hlavu

Není pravidlem, že čím více zúčastněných, tím lepší party. Padesát lidí v rodinném domku už připomíná spíše zavedený klub. V takovém počtu je těžké nejenom mejdan nějak korigovat, ale ho i ukončit.

Na svém večírku zábavu nehledejte

A ještě jedno pravidlo si zapamatujte. Pořádáte-li akcičku a máte na starosti všechno od pití, jídla až po prostory, bavit se určitě nebudete tak, jako kdybyste byli pouze hosty.

Dávejte si na svých večírcích také pozor na lidi, které neznáte a máte podezření, že berou drogy. Takoví mohou party jenom zkazit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies