DROGY?! Jak poznat, že fetuje?

Chová se někdo ve vašem okolí podivně? Obáváte se, že bere drogy, ale nevíte to jistě? Jak vůbec poznat feťáka? Našich osm bodů vám zaručeně pomůže. Také se dozvíte, kam se obrátit a jak reagovat, ale více už v článku…

Fotografie zobrazující injekční stříkačku na drogy

Drogy a závislost – proč nás napadne i tato varianta?

Připadá vám váš kamarád nějaký podivný? Schází se vaše dítě s podivnými týpky, ze kterých vám vstávající vlasy na hlavě? Chová se vaše přítelkyně nějak zvláštně a i když nemá své dny?

 

Drogy – zhouba lidstva

Je jedno, jestli tak váš kámoš řeší své partnerské problémy či vaše dospívající dítě své mindráky. Důležité je, vědět najisto, že jde o návykové a jedovaté látky. Na jednu stranu přece nehcete vypadat jako troubové, ale na druhou stranu je přece nemůžete nechat, ať si zničí život.

 

 

Drogy – několik bodů k poznání závisláka

Kompletní návod, jak poznat symptomy drogově závislého by vydal na celou knihu. Záleží na mnoha faktorem z nichž určující a hlavní je typ drogy. Těch je už dnes ovšem taková spousta, že se raději zaměřte na následující:

 

 

Drogy - oko do duše okno

Velmi častým příznakem užívatele drog je zanícení očí či nosu. Jinak řečeno, dotyčný vypadá tak zvaně jako králík. Oční panenky jsou buď příliš velké, nebo naopak příliš malé – záleží na druhu drogy.

 

 

Drogy - přivoňte a uvidíte (nebo spíše ucítíte)

Smrad. Tělesný pot a dech z úst jdou velmi výrazně cítit. Uživatelé drog téměř všichni zanedbávají či úplně ignorují osobní hygienu.

 

 

Drogy - mužský přechod či menstruace? To asi ne…

Časté jsou bleskurychlé změny nálad. Doslova zničehonic je jedinec popudlivý, poté lhostejný, zmatený, a pak třeba agresivní, podezřívavý a výbušný. Feťáci po delší době mívají až paranoidní vidiny, že je někdo sleduje, že je chce někdo zabít i jiné.

 

 

Drogy - přemíra energie?

Sledujte dotyčného, co se týká jeho energie. U poživatelů drog jsou časté extrémy, málokdy jsou v normálním stavu. Buď může být netečný, sklíčený a stažený do sebe, nebo přesně naopak příliš hlasitý, hysterický a neposedný.

 

 

Drogy - extrémy v jídle

Také apetit je extrémní. Feťák jí buď obrovské množství, nebo minimum. Běžná je ztráta váhy. Některé dívky kvůli tomu dokonce s drogami začínají.

 

 

Drogy - extrémy po jídle a nenápadné bolístky

Trávicí systém může být v nestabilním stavu. Průjem, nevolnost či zvracení jsou běžné, stejně jako bolesti hlavy a dvojité vidění.

 

 

Drogy - vpichy a fyzické změny

Náznaky po použití jehly jsou nejdůležitějším a nejjasnějším ukazatelem. V tomto případě už to zašlo hodně daleko. Nejčastější jsou na rukou, ale mohou se najít i feťáci, kteří k tomuto účelu používají žíly na nohou. Vpichy se mohou zanítit a v tom případě je vidíte jako různé boláky, modráky či vředy.
Mezi další znaky fyzického úpadku patří i změny v zabarvení kůže a tělesném postoji (převážně jde o hrbení).

 

 

Drogy - do háje s cíly a ideály?

Současné morální hodnoty se mění a jsou nahrazeny novými, avantgardními ideami a hodnotami. Často nesplnitelnými či nedávajícími smysl.

 

 

Drogy, závislost - Důležitý dodatek na závěr

Rád bych zmínil, že někteří lidé jsou schopni užívání drog tajit mnohem lépe a déle, než jiní. Možná byste se měli zastavit u některé neziskové organizace či státního orgánu, který se problematikou drog zabývá. Ti už vám poradí konkrétní kroky.

 

 

Drogy, závislost a soukromí

Řada lidí si říká, že čmucháním kolem jenom leze dotyčnému do „jeho věcí” a „strká nos tam, kam nemá”. Podívejte, strčit hlavu do písku můžete vždycky. Ale dělat, že se nic neděje je jako podat dotyčnému injekční stříkačku. Nenechte svůj respekt pro cizí soukromí, aby vám zabránil udělat dobrou věc. Když už je dotyčný chycen v síti, sám se z toho dostane málokdy…

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 22 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies