Jak si užít korpulentní sex

Nemáte postavičku a la atlet či kulturista? Posilovna ani jiný sport vám nic neříká a přesto si chcete dopřát kvalitní sex bez omezení? Možná je pro vás někdy obtížné. Dáme vám pár rad, jak si užijete zábavný sex vy i vaše partnerka.

Kreslený obrázek znázorňující nadměrné ženské pozadí

 

Oplácaní chlapi a sex

Magazín Journal of Sex & Marital Therapy nedávno publikoval studii, do které se zapojilo dvanáct tisíc osob ve věku osmnáct až devětašedesát let. Podle studie není sexuální život chlapů při těle nijak ovlivněn. Muži s nadváhou jsou se svým intimním životem mnohem spokojenější než baculky. Řeší to ty ženské hůře nebo je to dáno přístupem každého pohlaví?

 

Baculky a sex

Stejná studie tvrdí, že obézní ženy mají dvakrát menší počet příležitostí k sexu než štíhlé sexy laňky. A proč nejsou baculky s erotickým životem spokojené? Zřejmě je to způsobeno společenským tlakem, který nutí ženy více řešit svůj vzhled. Obezita jim tak brání naplno se užívat sexuální radovánky.

 

Nejsou v tom žádná kouzla

Je vaše partnerka plnějších tvarů a vy máte pocit, že se se svou váhou nedokáže smířit? Je na vás ji pomoci ve prospěch obou. Nejsou v tom kouzla, ani žádná věda. Dopřejte jí krapet intimity, těžko se vám ukáže nahá při plném světle. Rozsviťte lampičku, zapalte svíčky, aby se její stud zmenšil. Nezapomeňte ji zahrnout komplimenty, které snad aspoň malinko pozvednou její sebevědomí. Odfláknutá předehra taky není na místě. Pěkně si s partnerkou pohrejte, ať ví, že se vám její tělo líbí. Ale i tady platí, že výjimka potvrzuje pravidlo. Jsou i obézní ženy, které se sexem nemají vůbec žádný problém, nic pro ně není tabu, spíš naopak.

 

Tabu v posteli

Erotické hrátky lidí plnějších tvarů nejsou dvakrát jednoduché. Lékaři tvrdí, že obezita může za snížení libida či neschopnosti dosáhnout orgasmu, tím pádem se obézní lidé sexu vyhýbají. Pokud je pánovo bříško větších rozměrů, má problém s úplnou penetrací, bříško totiž zavazí. Některé sexuální polohy jsou dokonce tabu, fyzicky na ně nestačí a zadýchávají se nebo jim břicho překáží. Takovou polohou je například misionářská a poloha na boku.

 

 

Experimentujte a zkoušejte nové věci

Nebojte se hledat a zkoušet nové polohy a techniky, zabráníte nudnému stereotypnímu sexu a vyberete pro vás to nejvhodnější. I misionářská poloha pro vás bude příjemná, chce to jen vychytat, jak to správně udělat. Aby byl váš průnik hlubší, podložte partnerčiny bedra polštářem do výšky, která vám bude vyhovovat. I tak je pro milovníky vydatných jídel sex po misionářsku celkem náročným cvičením.

 

Když je korpulentní muž i žena

Pro tyto páry je nejpříjemnější poloha, kdy je žena nahoře. Otočte si ji buď obličejem k sobě nebo ještě lépe obličejem k vašim chodidlům. Tato poloha zaručuje maximální uspokojení pro oba. Můžete si to dát i zezadu, kdy partnerka bude klečet.

 

Kus chlapa a štíhlá ženská

Patříte mezi tyhle páry? Tak položte svou štíhlou partnerku na záda, široce jí roztáhněte a zvedněte nohy. Až vás partnerka mezi nožky pustí, opřete si je kolem ramen nebo o lokty. Tato poloha vám poskytne luxusní přístup přesně tam, kam chcete a ani vám nebude vadit bříško.

 

Pokud vám nevoní potit se v posilovně, při běhu či někde na kurtu, kašlete na to. Všude se přece hlásá, že sex je pro spalování nadbytečných kalorií ten nejlepší a nejzábavnější způsob.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies