Jak si udělat správnou dovolenou ve dvou za málo peněz?

Kam vyrazit, aby prázdniny měly grády a naše drahá polovička celou dobu neprudila? Je-li vaše děvče typ, který nerozhodí nějaký ten komáří štípanec, prošlá konzerva a pár blech ve spacáku, máte vystaráno. Sbalíte bágl, pohorky a vyrážíte směrem nejbližší les, hory, voda (podle preferencí). Jenže slečny jsou dnes pěkně rozmazlené. Nejradši by do hotelu s all incllusive, masérem, bazénem a klimatizací. Nepropadejte panice. Máme pro vás zajímavé tipy a adresy a společnými silami dáme dohromady dovolenou snů.

Partnerská dvojice zachycena na pláži, kdy žena líbá muže sedícího na židli

First, nebo last minute

bollywoodmantra.comJednoznačně ušetříte v obou případech. U last minute hraje roli vaše časová flexibilita – musíte se rychle rozhodnout a během dvou tří dnů vyrazit. A i když se nás CK snaží přesvědčit, že first minute je výhodnější (větší výběr destinací, hotelů), není to tak úplně pravda. Většina cestovek totiž ještě na poslední chvíli před odletem zájezd zlevní. Takže při last minute platí přímá úměra: silnější nervy = výhodnější sleva. Buďte on line a v takové chvíli po nabídce skočte jako ohař.

Cizí CK a letiště

Mnohdy je až nepochopitelné, proč je třeba odlet z Vídně o tolik levnější než z Prahy. Vždycky ale vezměte tužku a kalkulačku a spočítejte, jestli se vám cesta na vídeňské letiště třeba z Chebu vyplatí, kolik dáte za taxíka, popř. noc v hotelu, je-li odlet brzy ráno. Totéž platí o zájezdech německých CK. Bydlíte-li v Karlových Varech, ok, ušetříte. Budete-li se do Mnichova nebo Norimberka trmácet z jižní Moravy, je finanční výhodnost diskutabilní.

Slevomaty

blogspot.comV poslední době dost frčí. Jedná se kolektivní nakupování na internetu, díky němuž můžete dosáhnout i na zájezd, pobyt v hotelu nebo letenku, a to za velmi výhodné ceny. Jenže právě u letenek se objevil problém: lidé, kteří zaplatili, už neviděli ani svoje peníze, ani letenky.

Takže důvěřuj, ale prověřuj!

Na vlastní pěst

Vyplatí se zariskovat a improvizovat, třeba chartery jsou o dost levnější (a navíc přímé) než pravidelné linky. To se ale vylučuje s měsíce dopředu zamluveným ubytováním… Jestli na komfortu až tak moc netrváte, dobrou volbou jsou kempy, dnes už narazíte i na jejich luxusnější varianty vybavené mobil homy, takže odpadá tahání stanu.

Bezva tipy najdete na http://www.radicestujeme.eu/ a letenky je dobré omrknout na www.kralovna.cz.

Kdo hledá, najde

mirror.co.ukZkuste občas zabrousit na stránky vašich oblíbených hotelů nebo welness resortů, můžete narazit na zajímavou akci nebo slevu.

Karavan

Nemusí to být zrovna poslední model, i ojetina splní svůj účel. Řešením je i půjčení. Jste pánem svého času, program si děláte podle svého, ubytování a stravování je v podstatě vyřešeno. Chce to jen místa pobytu doladit s parkováním, abyste se někomu na noc neutábořili na zahradě.

Autostan

offroadcz.czUšetříte za hotel, nocujete na střeše vlastního auta. Autostan není zrovna levná záležitost, ale dá se i půjčit (http://www.pujcovna-autostanu.cz/).

České luhy a háje

I u nás je hezky. Jestli se vám nechce do hotelu, neuděláte chybu, když si pronajmete nějakou tu chatku, na webech jich najdete nepřeberné množství v různých lokalitách i cenových relacích.

Eurovíkendy

Rychlé řešení, jak dobít baterky a vyskočit z každodenní rutiny. A zruinovat vás taky nemusí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies