Jak se vyrovnat s bývalými partnery své partnerky?

Zastáváte názor, že by měl být ex přítel pouhou minulostí? Co ale dělat, pokud se s ním vaše přítelkyně pořád vídá?

partneři

Bývalí partneři, manželé nebo milenci by měli zůstat minulostí. Myslíte si to také? Opak ale bývá pravdou, protože bývalí partneři jsou kus vašeho života. Jako bývalí partneři svých bývalých partnerů své „ex“ tolerujete a často se s nimi rádi vídáte. Je-li tomu však naopak a vaše druhá polovička se schází s jedním nebo hned několika ex partnery (byť pouze jako kamarádka), tuhle skutečnost už neumíte rozdýchat. Pokud je to v rámci mezí, nezbývá vám nic jiného, než to prostě překousnout.

Jak se s tím vyrovnat?

Důvěra. Ta je v tomhle případě více než potřebná. Jak ale důvěřovat, když máte pochybnosti? To bývá nadlidský úkon, zejména pro ty z vás, kteří neoplývají dostatečným sebevědomím. Zamyslete se však nad tím, že všechny svoje bývalé partnery opustila jenom proto, aby mohla být vedle vás. To by mohl být první krůček k vybudování důvěry na poli ex partnerů.

Nastavte si hranice

Samozřejmě se musí brát v úvahu i to, jaký že vztah to vlastně vaše přítelkyně se svými ex má. Pokud ráda flirtuje a zachází to za hranice, které jste ochotni akceptovat, sdělte jí to co nejdříve a nehrajte si na tvrďáky, které nic nerozhází.

Zjistěte, jak je na tom její ex

Tak tady to bude chtít trochu důvtipu. Ex přítel vaší partnerky může mít zcela neškodné úmysly, ale také mu může začít chybět a bude pracovat na jejím návratu. Jak to můžete zjistit? Nejlepší je jít přímo ke zdroji, kterým není on sám (což by bylo docela trapné), ale vaše přítelkyně. Pokud jí zpracovává, je si toho vědoma. Zeptejte se jí narovinu, ale tak, aby neměla pocit, že jí z něčeho podezříváte. Počkejte si na vhodný okamžik.

Vyjděte si s ní

Má se setkat s přáteli, kde bude také její ex? Nabídněte jí, že půjdete také. Svého soka si můžete tajně „proklepnout“ a zároveň buďte tím nejlepším společníkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dnešní "zbraně budoucnosti"
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies