Jak se seznámit?

Zahlédl jste krásnou ženu a rád byste se s ní seznámil? I seznamování má určitá pravidla, která by se měla dodržovat. O nich si povíme více v dnešním článku.

Fotografie čtyř žen na baru

Oslovení

Když přicházíte k Vámi „vyhlédnutému" protějšku, předem si dobře rozmyslete, jak ji oslovíte. Pozdravem „Nazdar kočko" a nebo „Čau baby" na ženu dojem rozhodně neuděláte. Spíše si bude myslet, že si z ní děláte legraci a nebo že jste ten typ, co hledá ženu jen na jednu noc. Nic nezkazíte tím, když budete ženě vykat. Jakmile Vám nabídne tykání, jste o krok blíž svému cíli. Hned z počátku se ženy také zeptejte, zda-li si na Vás udělá trochu času, abyste se mohli seznámit. Pokud Vám řekne, že nemá čas a ani Vám nenabídne jiné řešení (a nebo místo, kde se můžete později setkat), raději to vzdejte. Ženy rozhodně k seznamování nepřemlouvejte. S pozdravem také úzce souvisí podání ruky.

Podání ruky je důležité

Při seznamování je důležité, jakým způsobem svému protějšku podáme ruku. Stisk by neměl být ani příliš pevný, ale ani příliš slabý (podání ruky ala leklá ryba). Podání ruky o nás může vypovědět více, než bychom sami chtěli. Rozhodně jej tedy nepodceňujte.

Více o podání a stisku ruky se dozvíte ve článku ZDE>

Řeč těla mnohé napoví

Nepodceňujte ani řeč těla. Necukejte sebou, zredukujte rychlé pohyby, stůjte rovně a v dostatečné vzdálenosti (ženy nemají rády, když se na ně chlapi při seznamování „lepí"). Vhodná vzdálenost by se měla pohybovat okolo 70 centimetrů. Když budete se ženou mluvit, nedívejte se jí do výstřihu, nýbrž do očí.

Pravidla konverzace

Snažte se mluvit plynuje, klidným a příjemným hlasem. Když na ženu vychrlíte mnoho informací během krátké chvilky, určitě si je všechny pamatovat nebude. Nezmiňujte se o svých problémech, bývalých přítelkyních a ani o tom, kolik jste toho dneska vypil. Ženy mají rády tajemné muže. Snažte se být proto trochu tajemný a na první schůzce hned všechno nevyžvaňte.

Ženě na první schůzce prozraďte, jak se jmenujete, odkud pocházíte a kde teď bydlíte (stačí město, nemusíte jí rovnou sdělit celou svou adresu). Zmiňte se také o tom, kde pracujete a také co Vás baví. Dejte dostatečný prostor také ženě - nemluvte pouze Vy, snažte se aby byla konverzace vyrovnaná.

Jak si říct o telefonní číslo?

Pokud konverzace proběhla v pořádku a žena Vám projevila sympatie, můžete ji požádat o číslo, abyste se s ní mohl zkontaktovat a pozvat jí na další schůzku. Než si řeknete o číslo, ženě projevte radost (upřímnou, ne tu hranou - tu ženy velmi dobře poznají) z toho, že si na Vás udělala čas a že byste jí rád opět někdy viděl. Pokud Vám číslo dá, máte vyhráno. Rozhodně jí ale hned nepiště a nebo neprozvánějte 20krát za hodinu. Počkejte, teprve až druhý den ji napište SMS zprávu a nebo zavolejte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies