Jak se neztrapnit na první schůzce

První schůzka s partnerem svých snů je pro spoustu lidí noční můrou a představují si spoustu trapasů, ještě než tam přijdou. Jak se alespoň některých z nich vyvarovat se dnes dozvíte.

Polonahý milenecký pár ležící na pláži při západu slunce

Muži a ženy – první schůzka by měla být dokonalá

První schůzka neboli rande je vždycky nesmírně romantickou záležitostí, a proto byste mu neměli tento punc jakkoli upírat. První setkání je pro většinu lidí rozhodujícím okamžikem, jestli se vám člověk zalíbí, či nikoliv. Je proto důležité věnovat jeho přípravě nějaký čas.

 

Okouzlit svůj protějšek musíte nejen slovem, ale i tím jak vypadáte. Měli byste si uvědomit, že druhý člověk doslova hltá naprosto vše, co k němu vyšlete. Každé slůvko se stává základním stavebním kamenem obrazu, který si o vás vytvoří. Dotyčný hltá váš vzhled od vlasů po podrážky bot.

Rady jak na konverzaci – muž by měl být dominantní

Psychologové tvrdí, že až sedmdesát procent lidí trpí strachem a trémou, když mají mluvit s někým neznámým a u druhého pohlaví to platí dvojnásob. Většina z nich se ale dokáže přemoci. Na první schůzce by měl rozhodně mluvit více muž, aby žena ztratila trému, neznamená to však, že ženu nemá pustit vůbec ke slovu.

 

Můžete také přehodit míček na společníkovu stranu hřiště. Místo abyste se snažili vykládat vtipné historky, klaďte otázky. Společník se rozpovídá a vy můžete jen občas něco prohodit. Po takovém zahřívacím kole už pak hned půjde všechno lépe. Pozor však na to o čem povedete vaši konverzaci. Krajně nevhodné je bavit se na vaší první schůzce o bývalých partnerech.

Závěrečné rady – buďte sví

Takže si to shrneme. Na první schůzku je důležité být připraven. Pokud o sobě vím, že jsem stydlivý, připravím si třeba předem nějaká témata k hovoru. Ticho na prvním rande je prostě hrůza.

 

Nesnažte se toho druhého příliš zaujmout tím, že všechno víte, nebo že mu o sobě hned všechno vykecáte, ať na něco přijde i sám. A hlavně mluvit na prvním rande o dětech a společném soužití raděni ne, je jisté, že partner asi uteče.

Další zajímavé články z rubriky jak na to

Jak poznáte, že má o vás žena zájem? Sledujte její gesta!

Jak se stát domácím kutilem?

Jak si najít práci v zahraničí?

Jak ušetřit za benzín či naftu

Jak si něco koupit, ale neprohloupit...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies