Jak se netradičně rozloučit se svobodou?

Chystá se váš kamarád vrhnout do hazardního podniku zvaného manželství? Připravte takové loučení se svobodou, na které se jen tak nezapomene a předtím, než zazní svatební zvony, důstojně a netradičně pohřběte jeho život starého mládence.

Svatební fotografie

Klasika … ale trochu nuda

Svoji svobodu pohřbíváme jednou, dvakrát (nepoučitelní i víckrát) za život. Většinou se sejde tlupa kamarádů, nějaká ta útulná hospůdka nebo bar a tím je daný i program. Ráno se s brnící hlavou a vratkýma nohama vracíme domů a zbytek víkendu trávíme s mokrým hadrem na hlavě.

Ulov si svého ušáka

Co takhle paintball? Většina chlapů ho miluje. Zamluvte hřiště jen pro sebe a skoro ženáče navlečte třeba do králičího oblečku. Samozřejmě, že štvanou zvěří bude on (ať si zvyká), vy ho budete prohánět.

Setkání po letech

Každý z nás má kamarády, které už léta neviděl. Zorganizujte proto setkání, na které se pokuste sehnat co nejvíce ex kamarádů a spolužáků. V tom vám pomůže internet. Bude se hodit i pomoc skoro ženáčových rodičů a dalších členů rodiny, kteří vám pomůžou vyhrabat nějaká jména. Tohle ovšem vyžaduje čas na přípravu, měli byste získat alespoň několik kladných odpovědí. Setkání naplánujte v oblíbené hospůdce nebo baru. Zlomyslnější varianta - pokuste se sehnat všechny jeho ex. Pro klid v budoucí rodině by bylo lepší, aby jeho nastávající zůstala téhle informace ušetřena.

Seskok padákem nebo zorbing?

Dopřejte mu trochu adrenalinu pro opravdové chlapy – seskok padákem, bungee jumping, řízení helikoptéry, úvod do potápění, zorbing… Existují specializované agentury, pro které je takový úkol hračka. Vy jen dodáte nápad a finance. Nezapomeňte ale otestovat terén - pokud skoro ženáč není dobrodruh a trpí závratí, má strach z rychlosti, výšek apod., na podobné vylomeniny zapomeňte.

Ideální by bylo, kdyby se této aktivity zúčastnili všichni - tedy i vy - aby se dotyčný necítil jako pokusný králík.

Jídlo, víno, zpěv

Je gurmán? Tak v tom případě ho vzbuďte brzy ráno krásně voňavým guláškem nebo svíčkovou a po takto povedené snídani naberte směr nejbližší vinný sklípek nebo vinotéka (kontaktovat předem). Obídek bude v restauraci, a zatímco vy začnete aperitivem, on si dá kafe. Vy budete u předkrmu, on u dezertu – prostě menu naruby. Odpoledne něco na vytrávení a večer znovu šup do hospůdky na další lukulské hody. Vylosujte někoho ze svého středu (dobrovolníka asi nenajdete), kdo zůstane střízlivý a zajistí odvoz domů.

Po známých/neznámých místech

Naplánujte okruh městem, kde bude po svatbě bydlet. Hned po probuzení mu jeho nastávající předá dopis, kde bude formou rébusu nebo šifry první místo, kam se má dostavit (třeba bývalá škola). Tam už na něj bude čekat bývalý třídní (ředitel, školník…) a předá další dopis. Můžete zapojit i prodavače v obchodech. Celý program by měl trvat až do večerního setkání v baru, kde na vašeho vyčerpaného kámoše budete čekat. Připravte se na to, že organizace je trochu náročnější, výsledek ale stojí za to, zvlášť když se najde někdo, kdo jednotlivá setkání filmuje.

Cesta naslepo

Sraz na nádraží, směr město, které neznáte a které vyberete (můžete losovat) přímo na místě. Do celé akce klidně zapojte i osazenstvo vagónů. Na místě samotném vás čeká práce – máte připravený seznam s úkoly, které musíte splnit – koupit červená tanga, najít veřejné WC, zajít do kina… Abyste se v cizím městě neztratili, označte se, úplně nejlepší jsou balónky přivázané k pasu. Krapet infantilní, ale funguje to spolehlivě – vidět budete už z dálky.

Kidnapping

Prostě ho uneste. Moc se s tím nepárejte, brzy ráno ho vytáhněte z postele. Dělejte co nejvíc rámusu, zpívejte, namaskujte se. Když plánujete únos na celý víkend, zasvěťte i jeho nastávající, aby mu nenápadně a bez jeho vědomí připravila nějaké ty slipy, sváču a kartáček na zuby.

Potrapte ho

Vymyslete úkoly, které musí splnit – čím ujetější, tím lepší. Namátkou: ulovit slepici v kurníku, zazpívat uprostřed náměstí, převléknout se za ženskou, vymámit z okolo procházejících slečen telefonní čísla, prodávat kondomy na ulici nebo v restauraci... Klidně se namaškařte všichni a vyrazte do ulic společně, kolemjdoucí budou mít o to větší zážitek.

Spojte příjemné s příjemným

Zkuste loučení se svobodou skloubit s nějakou probíhající akcí, přímo se nabízí třeba vinobraní, špatný není ani nějaký ten hudební festival (nemáme na mysli zrovna Pražské jaro) nebo prestižní sportovní událost.

Nejslavnější barová ulice

Stodolní ulice v Ostravě je k podobným akcím přímo stvořena. Ulice je dlouhá, barů víc než dost, takže program je celkem jasný, i když, přiznejme si, trochu monotónní. Ale co byste neudělali pro kamaráda…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies