Jak se dostat do politiky

Na základě pečlivého sledování politické scény a některých protagonistů je stanoveno pár pravidel, která vám možná pomohou dostat se do politiky – tedy pokud o toto lukrativní zaměstnání máte zájem.

Fotografie zobrazující prázdnou zasedací místnost v parlamentu

Pravidlo č. 1 – politik musí „umět mluvit”

Občané většinou nehodnotí obsah toho, co jim říkáte, ale jak rychle a s jakým přesvědčením to dokážete říct. Vyzkoušet si to třeba na metodě jednoho populárního reportéra, který dokáže deset minut hovořit o úplné banalitě. Jestliže to dokážete, tak první krok máte za sebou

Pravidlo č. 2 – politici sledují přání voličů

Jestliže se chcete dostat do politiky, tak potřebujete, aby vás někdo volil. To znamená, že si musíte vybrat ty nejsnáze manipulovatelné občany a zjistit, co je nejvíce trápí. Doporučujeme důchodce, které trápí nízké důchody a to, že o ně nikdo nestojí.

Pravidlo č. 3 – dostaňte se do médií

Pamatujte, že ten kdo není v médiích, jako by neexistoval. V dnešní době je poměrně jednoduché vytvořit si databázi adres do všech časopisů, novin, rozhlasových stanic a televizí a zahrnovat redaktory všemi reakcemi na cokoli, co se kolem vás pohne.

Pravidlo č. 4 – bezcitnost na politické scéně

Když dokážete mít rádi jen ty, kteří vám můžou být v politické kariéře prospěšní, pak budete na správné cestě. Ovšem pokud vám bude i váš nejlepší přítel komplikovat kariéru, musíte ho umět včas odkopnout.

Pravidlo č. 5 – pohřběte svou (ne)politickou minulost

Není snad nic horšího, než když o vás nějaký novinář vytáhne v nepravou chvíli aféru starou patnáct let (třeba účast na swingers párty). Za normálních okolností by to asi nikoho nezajímalo, ale v politice to je skvělá munice na váš odstřel.

Pravidlo č. 6 – politik shromažďuje informace

Na každého musíte něco vědět a i když nevíte, tak si to budete muset umět vymyslet. Nezapomínejte, že lidé si nad každou aférou, která se objeví v médiích, říkají: „Kdyby to nebyla pravda, tak by se o tom nepsalo.”

Pravidlo č. 7 – vnucujte se

Posledním a asi nejdůležitějším pravidlem, jak se dostat do politiky je, umět se vnucovat. Snad každý ví, co to znamená, stačí se podívat na současnou politickou scénu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies