Jak sbalit každou

Každou ženu je možné sbalit, když víte, jak na to. S pomocí pěti nástrojů oslníte vždy – přisvojte si originalitu, iniciativu, toleranci, šarm a naučte se správné komunikaci!

Svatební fotografie novomanželského páru

Buďte originální!

Než dívku poprvé oslovíte, pokuste se ji trochu odhadnout. Je oblečená spíše sportovně nebo elegantně? Pokud jde o variantu á, zkuste ji pozvat na kolo nebo nějaký zajímavý výlet. Elegantní dámu zase potěší pozvání do divadla nebo na módní přehlídku. Každopádně se snažte být originální! Pozvání na večeři nebo do kina je nuda!

Převezměte iniciativu

Pokud oslníte a žena svolí k dalšímu rande, vyvarujte se otázkám typu: „Kam by jsi chtěla zajít? Co budeme dělat?“ Pánem situace musíte být vy! To vy musíte vymýšlet, kam ženu pozvat, abyste jí dokázal, že jste nápaditý a není s vámi nuda!

Měňte místa setkání i program jak nejčastěji můžete – choďte na procházky, vystoupejte na nejvyšší bod města, zajděte si do ZOO, dovádějte na dětských houpačkách nebo v aquaparku. Bojíte se, že neoslníte? Ptejte se na její koníčky a zařiďte se podle nich!

Pozor na chyby v komunikaci

Při komunikaci se ženou je důležité neskákat jí do řeči a nechat ji vypovídat se. Neméně důležité je vše podstatné, co řekne, si pamatovat! Tím ženě prokazujete, že o ní máte opravdu zájem. A především: ptejte se, ptejte se, ptejte se.

Na co? Na všechno! Na její práci, koníčky, rodinu, dětství, cokoliv vás napadne. Vy si ale ponechejte odstup. Neprozraďte na sebe na první schůzce úplně všechno. O to více se žena bude toužit dozvědět více příště. Pozor také na přílišné vychloubání!

Buďte šarmantní

Narazit v dnešní době na šarmantního muže je málem zázrak – proč byste se ale kavalírem nemohl stát zrovna vy? Pokud budete ženě pomáhat do kabátu a otvírat dveře, bude se cítit jako v pohádce.

Netlačte na pilu

Ačkoliv byste se na ní nejraději hned vrhnul, zadržte. Zpočátku zůstaňte u letmého polibku na tvář, postupně se odhodlejte k polibku na ústa, postupujte pomalu.. Tímto způsobem vzbudíte dojem, že vám nejde jen o její tělo a zároveň v ní zažehnete touhu!

Totéž platí o smskách a hovorech. Nezvedá vám telefon? Neodpovídá na smsky? Buďte trpělivý. Pokud spustíte lavinu výčitek, budete působit jako zoufalec. Tvařte se, že o nic nejde. Určitě vám vše vysvětlí sama. Člověk přece nesedí u telefonu 24 hodin denně.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies