Jak s holkou flirtovat?

Flirtování je skvělé už jen proto, že flirtovat mohou i nesmělí muži. Není třeba sbírat odvahu, abyste holce řekli, co k ní cítíte, mnohem jednodušší je - naznačit jí to. A když se to nepovede, tak to můžete zcela nevinně zahrát do outu.

Černobílá fotografie zachycující mileneckou dvojici, která se chce políbit

Je několik způsobů flirtování

Flirtovat se dá bezúhonně různými způsoby. Mohou to být pohledy do očí, doteky, vtípky, lichotky či úsměvy. V případě, že budete mít pocit, že se to holce nelíbí, přestaňte s tím a tvařte se, že to, co jste právě dělali je úplně normální a neuvědomovali jste si to.

Pohledy do očí - zaručená výzva

Toto je jedna z věcí, na kterou muži zapomínají. Bojí se holce podívat do očí a uhýbají pohledem, aby si náhodou něco nemyslela. Ale nezapomeňte, že vždy jde o to, aby si myslela!

 

Věřte nebo ne, ale existuje mnoho druhů pohledů do očí. Proto byste se neměli spokojit pouze s jedním. Určitě umíte ukázat strach, úzkost, radost aj.

 

 

Samozřejmě, že nemusíte hrát podle nějakého scénáře, máte však před sebou nádherné stvoření, po kterém toužíte. Neměl by pro vás být tedy problém, dostat touhu do výrazu, do očí a nebát se to ukázat.

 

Doteky k flirtování patří

Pravidlo číslo jedna: na holku nikdy nechmatejte celou rukou a ani ji nehlaďte jako koně. Právě naopak. Chcete-li se jí dotknout, použijte jen pár prstů a lehkých doteků. Ze začátku můžete vyzkoušet něco zcela nevinného a později se otestovat v kombinaci s pohledem do očí.

Flirt a lichotky

Každá dívka je v něčem jedinečná a úžasná, tak nešetřete pochvalami a lichotkami. Vždyť stačí zapojit jen fantazii. Nemusíte chválit jen zřejmé věci a každý den holce říkat, jak je skvělá a sluší ji to, protože by se z toho mohla stát fráze. Ale zkuste si všimnout i hloupostí, které potěší: krásně se ji lesknou vlasy, báječně se vám s ní povídá, má moc krásný úsměv apod.

 

Uvědomte si však, že není ani tak cílem lichotit ji, jako dát najevo její výjimečnost. Lichotit dokáže každý, ale jen málokterý muž umí vyzdvihnout na vrchol i obyčejné věci.

 

Flirtování a úsměvy

Sami se musíte zamyslet nad tím, která holka vás přitahuje. Je to ta která se tváří naštvaně nebo ta, která se usmívá? Potom se podle toho zkuste chovat.

 

Stejně tak, jako je pohledů několik druhů, tak i úsměvů je více. Maximálně využijte svoje výrazové prostředky. Pro muže je typické, že ať se smějí nebo jsou naštvaní, vždy se tváří skoro stejně. Muži své pocity na tváři obvykle nedávají znát. Ale tím u dívek nijak neuspějete, protože se orientují právě ve vaší tváři.

 

 

Tak jim pomozte a projevujte radost úsměvem. Přece máte radost, že jste s ní, že si s vámi povídá. Navíc úsměv plodí zase úsměv.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies