Jak poznat urpuťačku

Učarovala vám, ale nevíte, jestli je „normální“? Než si s ní začnete něco vážnějšího, zjistěte, jestli vás nechá v klidu žít nebo máte raději vycouvat.

hádající se pár

Na první pohled to nikdy nepoznáte. Je skvělá, pěkná, zdá se být i přirozeně inteligentní, prostě podle vašeho gusta. Nic nenasvědčuje tomu, že by vám mohla udělat ze života peklo. Pak ale nastane zvrat, při kterém si uvědomíte, že takhle to prostě nepůjde. Stane se z ní urpuťačka, začne vám diktovat a dělat scény. Jak jí poznat na první pohled a zbytečně neztrácet čas? Urpuťačky vysílají signály, které zkrátka nemůžete přehlédnout.

Manipulátorka

Umění manipulace mají ženy jaksi v krvi. Uvědomují si, že jsou to slabší pohlaví a kdo by tedy měl to srdce jim nevyhovět. Některé toho nezneužívají, urpuťačka to ale má jako svou nejúčinnější zbraň. A tak s vámi dokáže manipulovat, aniž si to vlastně uvědomujete. Začíná to zcela nenápadně a hlavně nevinně, vaše city jsou v tomto případě vaší největší slabostí a její výhrou.

A tak vám na ně pěkně hraje, aby dosáhla svého. Máte tu čest být svědkem útrapného pláče doprovázeného potokem slz, aniž jste jí jakkoli ublížil. Není schopna racionálního uvažování a hlavně kompromisů, potřebuje, aby se svět točil kolem ní. Neopovažujte se tedy vyrazit s přáteli bez ní, mít kamarádku nebo si víkend naplánovat podle svého.

Výčitky

Vyčítat také umí dokonale. A to tak, že si budete připadat jako ten největší prevít. Rozumná žena se k takovým činům nesníží a nechá vám dostatek prostoru. Urpuťačka, která vyčte sebemenší chybu, nemá v mužově světě místo.

Vyděračka

Vyděračky jsou vesměs zároveň manipulátorkami, vědí, jak dosáhnout svého. Vydírají skrze své slzy nebo poukazují na to, jak jsou nešťastné. A to vždy, když není po jejich a ve chvíli, kdy si prosazujete svá práva.

Ultimáta

Jsou-li dva rozumní lidé ve vztahu, ultimátum v něm nikdy nebude mít místo. Pokud se vaše druhá polovička snaží vás k něčemu dotlačit a používá jakákoli ultimáta, je čas dát zpátečku. Můžete si být jisti, že tento způsob komunikace bude používat pořád.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies