Jak poznat některé pohlavní choroby

Vysouložit se dá ledacos. Šikovná slečna si takhle zaopatří třeba novou audinu, smolař/ka nějaké to drobné zvířectvo a svědění. Rozhodně tu platí ono známé „Poznej svého nepřítele!“ V tomto případě choroby, které můžou potkat vašeho ptáka ohniváka, když leze tam, co nemá.

Legrační snímek zachycující napodobeninu mužského přirození

Muňky

Mít svoje vlastní ZOO v rozkroku je ještě asi to nejmenší zlo. Je to protivné, drbete se jak diví, na pokožce vznikají škrábance, na druhou stranu se filcky dají zjistit i pouhým okem a poměrně lehce chemicky zlikvidovat. Kromě toho si je můžete i ochočit a vycvičit nebo si z nich založit chovnou stanici.

Chlamydiová infekce

Tak tady začíná jít do tuhého… Nebo spíš do tekutého, protože vašemu penisovi teče z nosu. Objeví se i mírná bolest v podbřišku (takhle nějak vypadají krámy) a palčivý pocit při močení.

Opary na genitáliích

Okolo penisu cítíte svědění nebo pálení a na něm vám vyraší červená vyrážka. Ač jste stále chlapec v rozpuku, není to akné, ale opar, ze kterého se můžou vyklubat i puchýře nebo otevřené boláky.

Bradavice na genitáliích

Váš penis nebo ústní dutina (podle toho, co bylo v akci) se jednoho krásného dne osypou červenou svědivou vyrážkou – důkaz toho, že právě prodělávají infekci způsobenou lidským papillomavirem HPV.

Kapavka

bravehost.com

Jak už název napovídá, je to o kapání: z ptáka vám bude ukapávat hustý, nažloutlý výtok. Může se přidat i pálení a svědění při močení.

Syfilis

Penis se chová podezřele: vypučí na něm nebolestivé boláky (a zase – klidně se můžou objevit i v puse, pokud jste orálně obšťastňovali nějakou tu nakaženou broskvičku). 10 dní až 3 měsíce po nákaze se v okolí boláků objeví zvětšené lymfatické uzliny. Pokud s tím pořád nic neděláte, ve druhém stadiu (3 týdny až několik měsíců po nákaze) se můžete těšit na zvýšenou teplotu, vypadávání vlasů, bolest v krku, vyrážku.

Trichomonóza

Může za ni parazit. Chlapi bývají bez příznaků, ženské ji odnesou výtokem a bolestí při souloži a močení. I když vy sami příznaky nemáte, bez léčení obšťastníte svou partnerku nejen famózním sexem, ale i touhle infekcí.

AIDS

Dříve nebo později zaregistrujete bolest v krku, oteklé uzliny, únavu, zimnici a noční pocení. K tomu se přidá i chronický průjem, náhlý úbytek váhy, suchý kašel, dýchací potíže. A aby toho nebylo málo, počítejte i s častým nachlazením, opary a plísňovými nebo kvasinkovými infekcemi v ústech.

Bacha na ně!

Když se utěšujete tím, že je tu přece armáda doktorů a tuny léků, které vás z toho vysekají a vašeho macka dostanou opět do stavu bojeschopnosti, mějte na paměti jedno: popsané nemoci můžou mít příznaky zcela slabé nebo vůbec žádné. A jste namydlení. Jednak je vesele šíříte dál (a tím se dostáváte na cestu zločinu), jednak si zahráváte s tou křehkou květinkou, vaší plodností - pohlavní nemoci ohrožují i mužskou, nejenom ženskou plodnost.

Prevence

futura-sciences.comSamo že kondom! Jenže aby to nebylo zas až tak jednoduché, ani ten vás před vším tím svinstvem neochrání. Filckám bude váš rambo navlečený do gumy vyloženě k smíchu a spokojeně se uhnízdí ve vašich chlupech, kondom nekondom. Stejně tak opary si k vám cestičku najdou (kondomem si chráníte jenom ptáka, ne jeho okolí). A to nemluvíme o tom, že pod pojmem „sex“ se neskrývá jen interakce dvou genitálů, ale i další aktivity – no jenom si vzpomeňte, kde všude skončí vaše prsty nebo jazyk… To už si rovnou pořiďte latexové rukavice a roušku.

Moralitka na závěr

Sex je fajn. Pokud ho děláte s nepromiskuitní, věrnou a zdravou slečnou, nejlépe tou vaší. Se slečnou někoho jiného, popř. slečnou za peníze, je to tak trochu ruská ruleta. Většina má šanci, že vyvázne v pořádku. Ale jeden to schytá určitě. A teď jde o to, v jaké skupině se ocitnete: budete většina, nebo ten jeden Opravdu chcete váš penis, to nejcennější, co máte (hned po vašem panictví), vystavit takovému riziku!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.2 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies