Jak požádat ženu o ruku

Uvědomil jste si, že žena, se kterou trávíte veškerý svůj volný čas, je přesně tou, se kterou již chcete zůstat. Rozhodl jste se, že ji požádáte o ruku, ale nevíte jak, aby byla žádost nevšední a originální. My víme, jak na to.

Černobílá fotografie novomanželského páru

Žádost o ruku

Pokud toužíte po opravdu originální žádosti o partnerčinu ruku, připravte nějakou romantickou chvíli – např. večeři při svíčkách ve špičkové restauraci (kterou rezervujete jen pro vás dva) nebo na zámku, piknik na rozhledně či na kopci při západu slunce. Popřemýšlejte, co má vaše přítelkyně ráda a podřiďte tomu svůj zásnubní plán. Miluje koně? Požádejte ji o ruku po romantické projížďce na koních. Nemusíte nutně pokleknout, jak je zvykem, žádat svou milou o ruku můžete i v sedě či ve stoje.

Zasnoubení – první krok ke svatbě

Jste-li zastáncem tradic, po vyslyšení odpovědi „ano” budete muset připravit zásnuby. S přítelkyní se domluvte na zorganizování malého slavnostního obřadu s obědem pro rodiče, nejbližší příbuzné a přátele. Zasnoubení může hostům oznámit snoubenec nebo otec nevěsty, který povstane a připije si na vaši počest. Po oznámení věnujte budoucí nevěstě kytici a navlékněte jí zásnubní prsten. Menší kytici darujte také matce nevěsty, vaší budoucí tchýni.

Zásnubní prsten – chlouba nevěsty

Zásnubní prsten vybírejte velmi pečlivě, neboť jej bude nevěsta ukazovat všem zvědavým očím. Překrásné jsou prstýnky z platiny, bílého nebo žlutého zlata. Zásnubní prsten by měl mít vždy jeden nebo i více bílých kamínků. Velikost prsteníčku změřte nejlépe podle prstýnku, který již na tomto prstu vaše snoubenka nosí. Na vnější část prstenu můžete u zlatníka nechat vyrýt datum zasnoubení a vaše jména.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies