Jak na vztah po nevěře?

Zasáhla vás tato radostná událost? Vaše milovaná vám zahla, ale vztah s vámi ukončit nechce a ani vy ne? Co teď a jak to všechno zachránit?! Možná už jste se vyvztekal a je třeba se rozhodnout. Bude to vůbec fungovat?

loverelationshipsanddating.com

Možná i vy jste si říkal, že tohle se vám rozhodně nemůže stát. Co by přece na jiném chlapovi viděla? Vždyť vy jste naprosto ideální, ale ouhle, člověk se ani nenaděje a nevěra zkomplikuje i jeho vztah. Partnerka přiznala barvu a očividně se jí ulevilo, asi vůbec nepomýšlí na to, co si s tím teď počnete vy. Platí to pořekadlo, co oči nevidí, to srdce nebolí? Kdyby se nepřiznala, mohlo všechno fungovat normálně dále. Jenže vy to teď víte. Rozhodně nedržte ty strašné pocity v sobě, klidně ji seřvěte, do něčeho si bouchněte, dejte si pořádně do těla, prostě si vyčistěte hlavu, jinak se dál z tohoto bodu nehnete.

Stojí mi to ještě za to?

Až si vyčistíte hlavu, zeptejte se sám sebe na tuto otázku. Stojí vám ta nevěrnice vůbec za to? Klidně si sedněte k papíru a napište si všechna pro a proti, to může pomoci. Vůbec nebude na škodu, když ji na nějaký čas pošlete bydlet jinde nebo se chvilku nebudete scházet, ať si to můžete pěkně sám se sebou probrat. Třeba zjistíte, že něco zachraňovat je zbytečné. Možná už nešlo ani o lásku, ale o zvyk. V případě, že zjistíte opak a vidí to tak i nevěrný protějšek, dejte se do nápravy, ale oba!!!

Zapomeňte na mstu!!!

Asi máte pocit, že si sladkou pomstu zaslouží, ale veřte, není to dobrá cesta. Vztahu pomsta nepomůžete a vám se taky neuleví. Nechovejte se jako trucující puberťák. Nemluvím jen o pomstě sex za sex, ale vůbec o neustálém připomínání toho, jak vám ublížila. Nevytahujte nevěru ani před kamarády, rodinou a už vůbec ne společnými dětmi. Tohle se nakonec ještě otočí proti vám.

Nikoho neobviňujte

Není na místě svalovat vinu na partnerku ani na sebe. Ale můžete chvíli přemýšlet, proč k nevěře vůbec došlo a co tu ženskou proboha vedlo k tomu, aby vlezla cizímu chlápkovi do postele. Nebyla spíš vaší pečovatelkou než parterkou a je možné, že šlo o nevěru jednorázovou nebo mohlo jít o vztah s city? Tohle všechno je třeba probrat, ale ne se vzájemně obviňovat!

Na řadě je odpuštění

Už máte otevřený rozhovor za sebou? Možná došlo i k usmíření, ale nejdůležitější bude jí tu hroznou věc odpustit. Mluvte s ní o tom, co a jak cítíte a ono k tomu odpuštětí možná dojde úplně samo. Samozřejmě po vás partnerka hned nemůže očekávat stoprocentní důvěru, to je celkem nemožné. Vy si zase dejte pozor, na přehnané kontrolování, ať už mobilu, mailu nebo chatu. To se vám nemusí vyplatit. V případě, že ona seká latinu a načape vás při kontole, víte kam to povede.

Co dál?

Dohodněte se na tom, jak to teď bude vypadat. Zabraňte tomu, aby vznikaly zbytečné obavy, že se nevěra opakuje. Volejte si, když se někde zdržíte, plánujte společné večery, zajeďte na dovolenou. Musíte se snažit oba. Nejspíš máte pocit, že by měla teď dělat všechno, co chcete vy. To je blbost, vztah snad chcete zachránit oba.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies