Jak ji sbalit: co zabere a co ne

Jste z ní mimo a je úplně jedno, jestli ji znáte deset minut nebo týdny. Existují tisíce vět, kterými ji to můžete dát najevo. Ušetříme vám práci a naservírujeme vám, které z nich mají při svádění úspěch a na co radši zapomenout!

Snímek tančícího páru

Nemůžu uvěřit, že nikoho nemáš!

Jo, tohle funguje. Rafinovaně jí tím dáte najevo, že tak vzácná perla, jakou ona bezesporu je, by za sebou měla mít zástupy ctitelů, včetně vaší maličkosti. Zdůrazněte, jak vás zaskočilo, že navzdory svým kvalitám (šarm, inteligence, dlouhé řasy a nohy, mercedes na parkovišti…) je nezadaná a vy ji tak díky tomu můžete líp poznat. Ale pozor, hodně záleží na formulaci, schválně: „Je divný, že nikoho nemáš.“ Cítíte ten rozdíl? Najednou to vyznívá jako „Jsi sama, protože máš asi nějaký problém“.

Víš, že jsi fakt kus?

Tak tímhle moc nezabodujete. Ženské tuhle větu chápou jak dost lacinou a vůbec ne originální. Spíš uspějete s něčím konkrétnějším, třeba s větou: „Dnes ti to obzvlášť moc sluší“. Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou: Jednak tím říkáte, že ji to sluší pořád, a za druhé jste dali najevo, že jste si všimli, jak se kvůli vám dnes vystajlovala.

Dnes jsi nějaká jiná, ještě hezčí. Neudělala jsi něco s vlasama?

Pro ženskou je návštěva u kadeřníka událost, která se připravuje týdny dopředu a padne na ni nemalá část domácího rozpočtu. A proto mají rády, když si chlap vůbec všimne, že si místo drdolu udělaly culíky nebo se odbarvily do fialova. Problém je v tom, že tyhle jemné rozdíly chlapům naprosto unikají. Proto neváhejte a pochvalte jí účes, když máte jen sebemenší podezření, že je něco jinak. Zalichotíte a vzbudíte zdání, že vám neunikne žádný detail z jejího zevnějšku – prostě bílá vrána mezi chlapy…

Už jsem tě někde viděl… bylo to ve slovníku u písmene D, protože jsi ďábelsky krásná

No, jak to jen říct… I když se považujete za poetu, máte rozervanou duši i podšívku u bundy a při západu slunce se vám derou slzy do očí, zkuste nedávat své básnické ego moc najevo. Spíš než zájem vzbudíte rozpaky.

Vzpomněl jsem si, že máš ráda čokoládu, tak jsem ti ji přinesl

Zmínila se, že zbožňuje čokoládu? Tak tímhle gestem ji dostanete hned třikrát: zaprvé jste nezapomněl, co vám řekla, zadruhé je to jasný důkaz, že jste na ni myslel a za třetí jste se projevil jako pozorný partner.

Moc mi připomínáš ženu, do které jsem byl šíleně zamilovaný

I kdyby to byla stokrát pravda, mlčte. Zlaté pravidlo svádění říká: nemluvit nikdy o svých ex, ani nepřímo a ani i kdyby se mělo jednat o kompliment. Každá chce být utvrzována v tom, že je naprosto výjimečná a jenom její pouhá přítomnost okamžitě vymaže všechny vaše vzpomínky na předchozí vztahy. Nebořit iluze!

Barva tvojí šály ti jde krásně k očím

Trefa do černého. Pozor, věta „Barva tvojí šály se mi moc líbí“ vyzní úplně jinak.

P. S.: Samozřejmě se dá použít i jiný kus oblečení.

Máš oči jako Kleopatra (úsměv jak Mona Lisa, postavu jako Venuše…)

Tak tohle je styl obstarožních italských seladonů nebo plážových playboyů z ex Jugošky. Tohle vám spolkne jen naprostá zoufalkyně.

Neviděli jsme se někde?

Banální, otřepané. Ve většině případů končí jejím jasným a nekompromisním ne. Jenom hodně silné nátury ji zvládnou ukecávat dál. Jistou šanci máte, když se vám ji podaří rozesmát.

Pěkně voníš

Máte chuť se k ní ještě víc přiblížit. Když rozvlní vlasy, jde na vás extáze. Tahle věta zní smyslně, naznačíte, že vás její přítomnost nenechává v klidu. Doporučujeme.

Koupil jsem ti jogurt light

Jste spolu už nějakou dobu a při nákupu projevíte iniciativu a koupíte něco light na zub – vždyť víte, jak si hlídá figuru. Chyba! Samozřejmě si to přeloží jako „v poslední době ti narostl zadek, dělej s tím něco“. Jestliže jí chcete udělat radost, přineste domů krabici bonbónů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies