Jak ji dostat nejen na lopatky

Představujete si vaši partnerku v opravdu sexy prádélku, ale nevíte jak to udělat, aby se do něj oblékla? Aby splnila vaše tajná přání? Nad těmito obrazy přemýšlí skoro každý chlap, ale jen někteří mají to štěstí, že drahou polovičku nemusí k ničemu přemlouvat. Pokud žena není předvádění v erotickém prádle otevřená, jděte na to pomalu. Rozhodně ji hned nenuťte obléknout se do prádla s otvory na těch správných místech. Začněte něčím lehčím, takovými lechtivými sexy oblečky. To samé samozřejmě platí i v sexu. Vaše žena na to opravdu není, ani když se snažíte pomalu? Nikdy netlačte na pilu, ničeho tím nedosáhnete, leda partnerku slušně naštvete a máte utrum úplný.

Fotografie ženy, která pózuje ve spodním prádle

Pozorujte ji

Sexy prádlo už jste pořídil. Při oblékání prádla svou drahou pozorujte a hlavně obdivujte, tím ji povzbudíte a na oba to bude působit jako by jste si už užívali. Pro vás muže, bude tento zážitek podvědomě působit tak, že děláte něco nového. Dojde ke stimulaci produkce love hormonu, který je normálně ve vztazích aktivní maximálně dvanáct měsíců. I pro ženy je tento zážitek takovou malou extází, vidí váš zájem, který ji motivuje k lepším výkonům a pouští uzdu sexuální fantazii. Během milování myslete na partnerku, nechte jí prostor pro její vlastní aktivitu a nezapomeňte, že si užíváte s ní a ne s jejím prádlem. Jestli vše půjde jako po másle, zaručeně nebudete čekat dlouho na repete.

Když ji chcete dostat

Chcete ji dostat na lopatky? Jistě se vám to povede, ale nesmíte zapomenout na pár důležitých věcí. Líbejte ji na rty! Když na ně zapomenete a rovnou se vrhnete na erotogenní zóny, bude mít partnerka pocit, že vynecháváte všechno, co není nezbytně nutné. Dopřejte si vášnivé políbení, nažhaví vás oba dva.

Pánové holte se. Ženám není dvakrát příjemné, když jim jezdíte smirkovým papírem po tváři či po stehnech. S takovou ji na lopatky rozhodně nedostanete.

Jak na ženské poprsí? Na mačkání prsou zapomeňte, raději je pohlaďte a líbejte. Tabu je také kousání do bradavek, správné je lehce po bradavkách přejíždět jazykem. Jednoduše stačí věnovat se celému poprsí ne jen bradavkám.

Chcete, ať je poddajná, tak si uvědomte, že má mnohem víc částí těla, kterým je třeba se věnovat, krom těch vašich dvou oblíbených.

Jste posedlí vagínou? Spousta chlapů si myslí, že vagína je to nejdůležitější místo. Opravdu tomu tak není. Necpěte se hned do kalhotek za každou cenu a zapomeňte jí tam okamžitě tlačit ruku. Raději se patřičně věnujte okolí vagíny a jejímu klitorisu. Teprve pak do vagíny jemně vsuňte prsty a zjistěte jak se jí to líbí.

Držte se určitých pravidel, která vám zajistí, že ji dostanete.

Co je ještě důležité?

Nenechte se převálcovat ženou, buďte lovci a snažte se. Udržujte šarm, vtip, nezapomeňte na originalitu. Dělejte s ní něco, co ještě nedělala a jistě vám podlehne. Čím ji ještě ohromíte? Ženy stále milují kavalíry, zároveň buďte cool, záhadní a nenucení. Vyvarujte se stereotypu, jestli partnerka už předem ví, kdy a kde ji budete líbat a hladit je to nuda. I předehra, která s ní ještě nedávno dělala divy, přestane mít šťávu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies