Jak jde čas s krasavicí Heather Locklear

I v padesáti Heather se svou blonďatou kšticí vypadá skvěle. U Heather platí tvrzení, že ženy zrají jako víno. Locklear vypadá s přibývajícím věkem stále lépe. Můžete se přesvědčit na vlastní oči.

Fotografie blond ženy, která pózuje v černých šatech na sedačce

Heather začínala jako roztleskávačka, ale naštěstí ji to přestalo bavit, jinak by sličná mrška Amanda Woodwardová z kultovního seriálu Merlose Place asi neměla její tvář.

icydk.com

Pomáhá jí estetická chirurgie No nedá se to tak úplně říci. Její tvář je trochu poupravená skalpelem plastických chirurgů, ale na zbytek těla si sáhnout zatím nedala. Krásnou postavu, kterou před nedávnem ukázala na Havajských plážích, si udržuje pravidelným cvičením.

Krása ji štěstí na chlapy ovšem nepřinesla. Poprvé do toho práskla s Tomem Lee, podruhé s Richiem Samborou. S Richiem se rozvedla v roce 2007. Od té doby radní s Jackem Wagnerem a chystají svatbu. Jacka si možná pamatujete jako doktora Petera Burnse.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies