Jak dostat kámošku

Máte nějakou dobrou kámošku? A je pěkná? Jo? Chtěli byste s ní mít něco víc, než momentálně máte? Tak našlapujte velmi, velmi opatrně...

Fotografie ženy, která drží muže na obličej

Psychologické olympijské hry

Zdroj: blesk.czBacha, proměna kamarádky v něco víc je nanejvýš delikátní operace. Vůbec to není jednoduché a může vám to vybouchnout do tváře a tím skončit ono přátelství. Pokud jste teda opravdoví kamáradi. Pokud je to celé jen zástěrka, abyste ji sbalili, od prvního momentu, tenhle návod vám bude k ničemu. Chození s opravdovou kamarádkou je totiž úplně něco jiného než normální chození s nějakou holkou, a podle toho k tomu taky musíte přistupovat. Jakožto opravdoví kamarádi si nemůžete bezpečně dovolit některé z fíglů, které byste zkoušeli na každou jinou a bez problémů by vám to procházelo. Balení kamarádky je prostě jako zneškodnění bomby - nervy na pochodu, je to složitý a nepřehledný problém, musíte jít do hloubky a dát do toho všechno, čekají na vás skryté pastičky, jedna chyba a bum! Zrazená důvěra, to je jednosměrka do slepé uličky. Především si uvědomte, že i kdyby s vámi chtěla mít něco víc, nebude si to chtít připustit. Kdyby si to byla schopná připustit, už byste nebyli jenom kamarádi (nebo by po vás aspoň sama vyjela). Stojí za tím obvykle strach - záleží jí na vás tolik, že to pouto nechce riskovat tím, že byste si spolu něco začli a pak byste se kvůli tomu rozhádali a rozešli se na dobro. To může stejně tak platit pro holky, které hledají toho jediného, jako pro ty, které chlapy střídají. Riziko je v obou případech stejné - vášeň milenců po čase opadá, podvádějí se a rozcházejí. Pravidlo číslo jedna je proto nedávat jí záminky o vás jako o milostném partnerovi pochybovat (o vaší oddanosti a věrnosti). Ale to se sotva rozjíždíme.

 

Gentlemanství je hazard

Zdroj: femalebridesonline.comNěkteří z vás možná nabyli dojmu, že v duchu té oddanosti a věrnosti by se měli snažit být dokonalí, přesně takoví, jak si ona ideálního muže představuje. Ne. Prostě ne. Nedělejte to, nědělejte to, nebo se z toho zblázníte. Chovat se k ní slušně je jedna věc, ale nesmíte jen tak plnit každé její přání. Ano, bude jí to příjemné a bude vás tím víc chtít mít za kamaráda, ale jenom za něho. Problém je v tom, že servilnost není přitažlivá...tělesně. Ženy chtějí silného, samostatného muže, ne otroka. Pokud s ní nesouhlasíte, normálně odporujte. Pokud po vás něco chce nebo něco očekává, nechte ji si to taky trochu zasloužit. Netolerujte jednosměrnost vztahu, když se někdy vykašle na vás, jen jí to pěkně dejte sežrat. Nebude jí to vždycky příjemné, ale pokud to není s prominutím kráva, bude vás za takovéto projevy charakteru respektovat. S tím souvisí často zmiňovaná hra "kdo dřív zavolá". Tady se nedá poradit něco fungujícího vždycky a za všech okolností, ale princip je takový, že byste měli nejméně v polovině případů "vyhrávat" (že ona první kontaktuje vás). Pěstujte si proto sílu vůle a někdy se ozvěte jako první, někdy ale vůbec. Když budete první moc často, budete působit dotěrně, když skoro nikdy, bude to vypadat jako nezájem. Nicméně pokud se dopracujete do zenového stavu absolutního nepotřebování se s ní bavit, přestože ji máte rádi a občas se ozvete, pak se s vámi klidně vsadím, že si nedá pokoj a pořád s vámi bude chtít mluvit nebo něco podnikat. To, co je příjemné a zároveň těžké získat, to stoupá na ceně. Nebuďte proto ani příliš "snadno k mání" - je potřeba, aby vaše kamarádka dobře věděla, že po vás holky pořád jedou, i kdyby jste s nimi nikdy nic nakonec neměli (samozřejmě proto, že "čekáte na tu pravou", ne proto, že jste marní).

 

Co takhle trochu vyrůst

Zdroj: roflcon.orgI když ale budete silná osobnost a přitažlivý člověk, ještě pořád to můžete pohnojit. Charakter a poptávka po vás jsou důležité proměné v této rovnici, ovšem ne jediné. Aby se holka rozhodla, že s nějakým klukem chce chodit (tedy aby se rozhodla si to připustit), potřebuje ještě mít jistotu, že to je člověk, kterej bude schopnej stát na vlastních nohou a případně ji ekonomicky podpořit. Nazvěme to třeba faktorem životní jistoty. Pokud jste fajn, ale k ničemu, bude ji to možná mrzet, ale asi se neodhodlá. Nebuďte proto k ničemu, tedy buďte k něčemu. Ukažte, že máte budoucnost. Nemusíte být boháči teď, ale o to jasnější musíte mít v životě směr. Někdy vám dokonce ani peníze nepomůžou, a to když jste hračička. Pokud vaše kamarádka není zrovna extrémní fanynka do počítačových her, kyberpunku, fantasy nebo sci-fi, což obvykle nebude, přítomnost sběratelským krámů a kostýmů v pokojíčku, žití v garáži v domě rodičů a trávení času larpem nebo hraním her vám žádné body nepřidají, spíš uberou. A zapomeňte na Big Bang Theory sitcom - nejste v Americe a nejste Sheldon. Nikdo není Sheldon. To je vize toho, jak by to nerdi a geekové chtěli mít, jejich happy end, ale je to víc útěšná fantazie než realita. Samozřejmě výjimky se najdou, ale jsou vzácné. Musíte být zkrátka dostatečně dospělí, protože potom budete působit zodpovědně a zkušeně. Což je při balení kamarádky dost podstatné, protože když už, tak obvykle bude zvažovat vážnější vztah. Ono to vydržet nemusí, ale i jako pokus to bude pokus o něco vážného. A konečně, přes tohle přeze všechno, buďte sami sebou. Proto se s vámi totiž zkamarádila.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies